Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 24

Téma: Windows XP sekne se spodni lista

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj vsichni mam takovej mensi problem uz jsem si toho vsiml davno, ale tedka me to zacina stvat a dela to cim dal tim casteji sekne se spodni lista ve woknech a na 10 seknud nejde z ni nic spustit, kdyz mam neco minimalizovano nebo napr. u hodin atd.Start nejde a potom to po tech 10 sekundach jede nvm co to je dik moc viry nemam nic :/ nvm dik za kazdou radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od cardi Zobrazit příspěvek
    Ahoj vsichni mam takovej mensi problem uz jsem si toho vsiml davno, ale tedka me to zacina stvat a dela to cim dal tim casteji sekne se spodni lista ve woknech a na 10 seknud nejde z ni nic spustit, kdyz mam neco minimalizovano nebo napr. u hodin atd.Start nejde a potom to po tech 10 sekundach jede nvm co to je dik moc viry nemam nic :/ nvm dik za kazdou radu.
    Mel by jsi zjistit, co se vlastne skutecne sekne. Podle me si vezme nejaky proces 100% a dokud nedobehne tak se to projevi seknutim napriklad te listy.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no mozna mas pravdu ,ale nekdy to dela i z niceho nic napr. zapnu tv koukam a chcu neco obnovit z listy a nejde to bo je sekla .Nevidim to na 100% procaku :/ nvm no je to hold tezke.I tak dik za odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Zkus průběžně monitorovat běžící procesy pomocí Process Exploreru. Mohl by jsi tak odhalit viníka tvého problému.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od cardi Zobrazit příspěvek
    no mozna mas pravdu ,ale nekdy to dela i z niceho nic napr. zapnu tv koukam a chcu neco obnovit z listy a nejde to bo je sekla .Nevidim to na 100% procaku :/ nvm no je to hold tezke.I tak dik za odpoved
    No ale treba napriklad pri najeti na listu se aktivuje beh exploreru a pokud ten se kvuli nejakemu procesu nedostane "k lizu" tak se to muze projevit presne takto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    no zkusim ten beh tech procesu, potom kdyz tak pisnu no dik moc za rady hosi
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak asi spatna zprava z tech procesu jsem nic nezjistil :/, kdyz se sekne ta spodni lista, tak to co mi ukazalo ze vytezilo system bylo QIP infium skusil jsem ho mit vypli ,ale i tak to dela nvm uz no, ale vim ze to po formatu delalo pozdeji taky :X musi to byt nejaka aplikace jinak uz nvm :/
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,217

    Tak sem hoď screen z toho ProcessExploreru, možno niekto zbadá viac ako ty.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Důležité je také sledovat chování položek Interrupts, DPCs a System.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    22

    Skúste vypnúť "behem pretahovani zobrazovat obsah okna/show window contents while dragging" a "pouzivat efekty prechodu pro nabidky a popisy tlacitek/use the following transition effects for menus and tooltips" v nastaveniach obrazovky/display -> vzhľad/appearance -> efekty/effects
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    tadyk je ten screen

    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Tech Zobrazit příspěvek
    Skúste vypnúť "behem pretahovani zobrazovat obsah okna/show window contents while dragging" a "pouzivat efekty prechodu pro nabidky a popisy tlacitek/use the following transition effects for menus and tooltips" v nastaveniach obrazovky/display -> vzhľad/appearance -> efekty/effects
    zkusil jsem tak uvidime dik za tip
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    Citace Původně odesláno od cardi Zobrazit příspěvek
    no mozna mas pravdu ,ale nekdy to dela i z niceho nic napr. zapnu tv koukam a chcu neco obnovit z listy a nejde to bo je sekla .Nevidim to na 100% procaku :/ nvm no je to hold tezke.I tak dik za odpoved
    jj tak tj právě tím zapneš tv (předpokládám že v pcčku že?) a ta si automaticky (velmi často) vezme vyšší prioritu pro cpu a tak ti to seká počítač je to jen o vytížení procesoru já bych doporučil postahovat nový ovladače a vše aktualizovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od cardi Zobrazit příspěvek
    tadyk je ten screen

    Me tam nejak hapruje ten Interrupts, vis co to je za proces? Z jakeho programu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Me tam nejak hapruje ten Interrupts, vis co to je za proces? Z jakeho programu?
    to fakt nevim co to je za proces skusim mrknout ale nvm vubec :/ Jinak k tem ovladacum na tu TV asi moc nesezenu je to stara PVR2000 :/ kdyby nekdo mel odkazy dik, ale pochybuju.Jinak nedela to jenom pri zapnute tv, takze nvm no, ale od vcerejska zatim nic no tak uvidime.Zatim hojec
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Asus VW193 linka ve spodní části obrazovky
    Od Suprak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-08-2011, 14:11
  2. PC se sekne :)
    Od Hanz10 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 24-02-2011, 14:27
  3. Windows 7: problemy - vypinani, lista Start, ovladani zvuku
    Od Dr.Miguelius v sekci OS Windows
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 25-11-2010, 22:08
  4. LCD: čaj zatekl za spodní rám :-(
    Od tone20 v sekci Monitory
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 19:42
  5. Software: Hlavni lista v XP - problem
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 14-02-2008, 17:07