PC primarne na hry do 18500
poskladaje mi pls pc zostavu podla vaseho uvazenia do 18500sk primarne na hry
PODMIENKY:Radeon 4850, AMD Athlon X2, Min. 500GB HDD, ram 4GB (2x2GB), dobra skrinka
(najlepsie z obchodu pccko.sk)
DIKY
PODMIENKY:Radeon 4850, AMD Athlon X2, Min. 500GB HDD, ram 4GB (2x2GB), dobra skrinka
(najlepsie z obchodu pccko.sk)
DIKY
Opověděl sis už sám.Jen doplnim Disk:Samsung SpinPoint F1 3.5" 640GB
Deska:Gigabyte MA770-DS3
RAM:A-Data Vitesta EE 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz
CPU:AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition BOX a přetaktovat nebo AMD Phenom 8650 BOX
Skříň:Cooler Master Centurion
Deska:Gigabyte MA770-DS3
RAM:A-Data Vitesta EE 4GB (kit 2x2GB) 800+ MHz
CPU:AMD Athlon 64 X2 5000+ Black Edition BOX a přetaktovat nebo AMD Phenom 8650 BOX
Skříň:Cooler Master Centurion
Má to byť s monitorom (ak áno veľkosť, pomer strán?), myšom a klávesami? Alebo len samostatná skrinka napchatá hw?
A máme to chápať, že ten procesor už máš?
A máme to chápať, že ten procesor už máš?
Dovolil som si dva návrhy. Jeden síce nespĺňa tvoje podmienky(CPU), ale bude výkonnejší. Neviem ako s tým ponáhľaš, pretože HD4850 je zatiaľ na pccko.sk nedostupná. Dá sa však v Košiciach zohnať o cca. stovku drahšie ihneď(Datacom). Obe zostavy sú bez skrinky, pretože výber v spomínanom obchode je žalostný. Máš tam však rezervu(u Intelu cca. 2000,-SK), čo postačuje na kvalitnú skrinku(napr. spomínaný Cooler Master Centurion). U AMD zostavy je rezerva o niečo vyššia, tak môžeš investovať buď do lepšieho chladiča alebo procesora(Phenom?).
HiLow: aj tak sa dá, ale skôr by som tam dal Accelero S1 a možno ešte lepšiu skrinku(možno [odkaz, pro zobrazení se přihlaste])
Robky: Skrin jsem tam dal takovou jako je, ma moznost si vybrat, jakou chce. Nevime prece jaky ma vkus. ;)
A bohuzel by se Dominator do rozpoctu nevesel, ale volba pekna.
A bohuzel by se Dominator do rozpoctu nevesel, ale volba pekna.
[quote=SamecP;139360]Jo to by šlo,ale stejně bych tam za ty prach viděl radši C2Duo:notsure[/quote]
To jo, ja taky, ale Domino01 chce AMD. Takze jsem stavel jen na AMD.
To jo, ja taky, ale Domino01 chce AMD. Takze jsem stavel jen na AMD.
[quote=HiLow;139362]Robky: Skrin jsem tam dal takovou jako je, ma moznost si vybrat, jakou chce. Nevime prece jaky ma vkus. ;)
A bohuzel by se Dominator do rozpoctu nevesel, ale volba pekna.[/quote]
Jasne, ale tie 3 stovky navyše by sa vyplatili.
Asi necháme autora dotazu nech sa vyjadrí, ak sa vyjadrí :hmm
A bohuzel by se Dominator do rozpoctu nevesel, ale volba pekna.[/quote]
Jasne, ale tie 3 stovky navyše by sa vyplatili.
Asi necháme autora dotazu nech sa vyjadrí, ak sa vyjadrí :hmm
Elite na Alze stoji 956,- a Dominator 1953,- tak je to trosku rozdil. Ale urcite to nechame na autorovi, jsem fakt zvedavej, co k tomu rekne.
No nejak mi to teplo nerobí dobre, som to zle prepočítal. Ale aj s tým Dominatorom je to 17 915.-SK(Dominator stojí s dph 2324.-SK), čo je ešte pár kačiek pod limitom.
A myslím, že tu zbytočne niečo riešime, kým sa investor nevyjadrí
A myslím, že tu zbytočne niečo riešime, kým sa investor nevyjadrí
[OT]Tak to mas pravdu, a me to horko taky nedela dobre, mam tady 43°C a je mi ouvej.[/OT]
K tematu, ted jsem si vsimnul, ze tam chybi zakladni deska, coz je dost problem, jdu nejakou vybrat.
K tematu, ted jsem si vsimnul, ze tam chybi zakladni deska, coz je dost problem, jdu nejakou vybrat.
:mistake tak to sme slepí dvaja. Mno, ale tá celková cena sa mu asi nebude páčiť. Možno aj [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] by stačila.
No ted zalezi na tom, kterou case si vybere. Pokud tu levnejsi, tak se jeste do cenoveho limitu vleze. Zalezi na tom, jaky ma strop.
EDIT// Mezi DS3 a DS4, neni skoro zadny cenovy rozdil, jenom 200 SKK.
EDIT// Mezi DS3 a DS4, neni skoro zadny cenovy rozdil, jenom 200 SKK.
no ja si asi zoberem elite skrinku, zakladka mi staci aj s 1 pci-e slotom a procesor by som chcel asi 5000+ BE s nejakym tym chladicom....a este otazka k zdroju...je fortoron dobra znacka????
Fortron neni spatna znacka, ale uz neni co byvala. Proto jsem ti do sestavy navrhnul ten corsair vx450. S tim nebudes mit nikdy problem. A na zdroji urcite nesetri penize!!!
no ja som si to poskladal takto:
AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
ARCTIC Freezer 64 PRO
4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition Vitesta
GIGABYTE R485-512H-B, 512MB DDR3
GIGABYTE MA770-DS3 - AMD 770
CoolerMaster Elite 333
Zdroj CORSAIR VX450
WESTERN DIGITAL Caviar SE16 640GB
LG GH20NS10 SATA černá
som cital ze v skrinke je 120x120mm ventilator cize kupit novy sa asi neoplati
JE VSETKO OK??
(potiahla by mi tato zostava crysis na ultra detaily???pri rozliseni 1280x1024??)
AMD Dual-Core Athlon A64 X2 5000+ EE Black Edition
ARCTIC Freezer 64 PRO
4GB (KIT 2x2GB) DDR2 800MHz PC6400 A-DATA Extreme Edition Vitesta
GIGABYTE R485-512H-B, 512MB DDR3
GIGABYTE MA770-DS3 - AMD 770
CoolerMaster Elite 333
Zdroj CORSAIR VX450
WESTERN DIGITAL Caviar SE16 640GB
LG GH20NS10 SATA černá
som cital ze v skrinke je 120x120mm ventilator cize kupit novy sa asi neoplati
JE VSETKO OK??
(potiahla by mi tato zostava crysis na ultra detaily???pri rozliseni 1280x1024??)
Hele rozhodně ber intel e8200+ Třeba asus p5q s novim chipsetem P45. A můžeš očekávat FPS tak o 20 víc.
Pevny disk ber Samsung F1 SpinPoint 640 GB, je to dvouplotnovy, v soucasne dobe nejlepsi disk v teto kategorii na trhu.
BTW pokud budes hrat na 1280/1204 stacila by ti i 8800 GTS 512 kterou ti muzu prodat za 4000 i s accelerem usetril bys nejakou tu kacku :) V pripade zjamu se ozvi na icq.. Platba prevodem dopredu -300 takze 3700 ...
[quote=HiLow;139514]Pevny disk ber Samsung F1 SpinPoint 640 GB, je to dvouplotnovy, v soucasne dobe nejlepsi disk v teto kategorii na trhu.[/quote]
Ten WD, co má v sestavě, je minimálně rovnocenný.
Ten WD, co má v sestavě, je minimálně rovnocenný.
[QUOTE=pas!k;139625]BTW pokud budes hrat na 1280/1204 stacila by ti i 8800 GTS 512 kterou ti muzu prodat za 4000 i s accelerem usetril bys nejakou tu kacku :) V pripade zjamu se ozvi na icq.. Platba prevodem dopredu -300 takze 3700 ...[/QUOTE]
diky za ponuku ale ja radsej ati
diky za ponuku ale ja radsej ati
Jde o to jestli budeš chtít taktovat. Pro taktování si vyber určitě intel (i když to nerad říkám amd se jim po taktovacím výkonu nemohou vyrovnat) Jó hold kde sou ty časy Athlonu a Opteronú dneska hold určitě intel. Ovšem osobně si myslím že na hry opravdu nemá procesor zas až takový vliv.. takže být tebou tak jdu do amd a koupím o litr dražší Radeon 4870 nejlíp od saphiru který je dvorní výrobce pro ATI/AMD a vitesty sou dobrá volba já bych možná koukl i na nějaký Geily. Hdd určitě 640gb samsung f1. (poměr sena výkon bezkonkurenční) nemluvě o samsungovských discích které sice možná trochu vybrují ovšem stím se dá něco dělat zatímco seagate či wd se po čase dost rádi rozeřvou po seeku. no a to je asi fšechno..