Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Procesor intel celeron

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Mám procesor 1000/256/133/1,75V.CHtěl bych ho vložit do základní desky QDI Advance 10F. V manuálu je napsané že podporuje do 1000 MHZ,fsb133 ,ale o cache tam není nic psané,tak nevím jestli to nevadí ,když by základní deska podporovala jenom 128 cache a dal bych tam procesor s 256 cache???
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Ne na cache by to nemnělo vůbec záležet..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    A je to opravdu Celeron? Pokud se nemýlím, tak se žádný s takovými parametry nevyráběl. Co je na něm přesně napsáno?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Měl by to být Celeron (jádro Coppermine-T). Pokud se nepletu.

    P.S.: A na té desce by měl fachat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od Withman Zobrazit příspěvek
    Měl by to být Celeron (jádro Coppermine-T).
    Celerony pro Socket 370 měli jádra Mendocino, Coppermine-128 a Tualatin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    http://en.wikipedia.org/wiki/Pentium....18_.C2.B5m.29

    A ještě poznámka...Coppermine-T by měl být jen Coppermine se sníženým Vcore.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Ano, ale pak by se jednalo o PIII, ne Celeron.

    Citace Původně odesláno od Withman Zobrazit příspěvek
    A ještě poznámka...Coppermine-T by měl být jen Coppermine se sníženým Vcore.
    Nikoli. Měl snížené napětí AGTL (ale je zpětně kompatibilní). Jako klíčovou vlastnost bych viděl spíše podporu symetrického multiprocesingu.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 06-07-2008 v 00:14
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    http://www.cpupages.com/store/index.php?id_item=446 nebude to nahodou plna p3 ? skus ho najit na cpupages.com ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Jo díky za rady.Moc díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mobilní sockety: Mobile Intel Celeron SL73Y vs. Intel Celeron M 390
    Od billy_86 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 20-12-2010, 01:55
  2. Procesor Intel Celeron 2,6GHz
    Od honzee v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 44
    Poslední příspěvek: 01-04-2010, 21:56
  3. Výměna Intel Celeron 2GHZ za Intel Pentium 4 2,6GHz
    Od NEO87 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 03-10-2008, 15:00