Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 24 z 24

Téma: Neroztočil se větrák u CPU (jednou)

  1. #16
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od Petr S. Zobrazit příspěvek
    Můžu se zeptat, jakou konkrétně jsi měl?

    EDIT: Těď jsem se koukal a u něj to byla K7N2 Delta-L.
    To kdybych si vzpomenul. Je co si vzpominam, tak tam byl CPU Athlon XP 1800+. Ale model desky si opravdu nevybavim.
    Proste jen moje blbost, zapomnel jsem jumper v blbe poloze a bylo po desce. Reklamace byla nastesti vymenou hned v obchode na miste.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od Zeus(CZ) Zobrazit příspěvek
    Aha, já myslel, že z fénu lítá spousta statický elektřiny apod.
    Vysavač poměrně spolehlivě nabiješ třením o koberec. I tak by byla veliká shoda náhod, kdybys jím něco odpálil. Většina náboje se zase rychle uzemní. Na druhou stranu - kdo to riskne? Určitě je lepší foukat a nedotýkat se (pro jistotu).
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Reklamace byla nastesti vymenou hned v obchode na miste.
    To jsi měl štěstí, kdyby to podrobněji zkoumali nebo to poslali výrobci, možná by přišli na to, co se s tím vlastně stalo. No ale možná taky ne

    Na odfoukávání prachu se prodává též stlačený vzduch ve spreji. I když pro tento účel se s největší pravděpodobností nevyplatí
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeus(CZ)
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    318

    Je to hrůza uvnitř, nepřehledná změť kabelů, přidavných karet, atd.

    Zatím jsem jen vyndal a zandal konektor u větráčku (uff ), protože mě zdržel boj s tou DEBILNÍ skříní, který vůbec nejde odendat bočnice.

    Zejtra to zkusim pročistit ... A neinvestuju do něj ani korunu, fén mu bude muset stačit :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Petr S.
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,241

    Neměl bych to říkat, ale - Správně

    Jinak zkus ty kablíky trošku s pomocí stahovacích pásků svázat - budou se pak míň plést a navíc nebudou bránit lepšímu průtoku vzduchu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od Petr S. Zobrazit příspěvek
    To jsi měl štěstí, kdyby to podrobněji zkoumali nebo to poslali výrobci, možná by přišli na to, co se s tím vlastně stalo. No ale možná taky ne
    Tenkrat jsem byl celkem velky odberatel, takze v ramci dobrych vztahu se mnou reklamace neresili jinak nezli vymenou kus za kus a to okamzite. Pravda pokud to nebylo uz hodne stare.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Někde v BIOSu je určitě volba aby nezobrazoval BIOS varování a nehulákal alarm, pokud se ventilátor přestane točit. Stačí to vypnout A pořádně to vyčisti, nejlépe ventilátor i namazat nebo rozebrat, vyčistit a pak namazat.

    Zeus(CZ): kroť se trochu jo ? Co takhle začít fórum pročítat nebo trochu študovat ve volném čase ? Už pomalu zamořuješ fórum víc, jak kdysi já a upřímně - tyhle dotazy jak vyresetovat BIOS Tohle je základ, samozřejmě, nedělal jsi to, OK, ale na co tu je hledání ?! Tohle se zodpovídá pořád dokola, protože to nikdo nezkusí napsat do vyhledávače Hned je tu samozřejmě pět odpovědí jak to udělat
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 12-07-2008 v 17:10 Důvod: upraveno//staré PC
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Zeus(CZ)
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    318

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek
    Co tu zase je za flame nebo co sakra ?! Jak může být nové PC zaprášené tak, aby blbnul ventilátor ?
    To bylo staré PC … Psal jsem to v první větě …

    Jinak OK, pravda … Ten reset BIOSu taky, ale na druhou stranu jsem to tady většinou zahltil svými DVĚMA dotazy na PC sestavu (normálním lidem stačí jen jeden dotaz), kvůli financím jsem ji musel odložit. Taky jsem tu měl zbytečný dotaz na Q9450×X3350 (to byla fakt kravina), ale třeba diskuze k Sestavit sám … byla docela plodná …. A jinak jsem tu holt poslední dobou dost vidět, protože jsem objevil krásu sekce Volná témata, plné diskuzí o češtině a spol. A ta Vista je tak napůl no, neřešilo se to tu, dost věcí jsem teda MOHL najít (záchvat blbosti), ale něco snad nebylo tak hrozný ... A Dynamic Energy Saver tu nebyl

    Na 192 příspěvků to není moc, ale ZAS TAK HROZNÝ zahlcování to podle mě taky není … I když dokonalý to teda fakt není, svědomí nemám bílé jako křídové útesy někde v Anglii … Já se polepším (kromě tý češtiny) ...
    Naposledy upraveno uživatelem Zeus(CZ): 12-07-2008 v 17:28 Důvod: To za "pravda …"
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Viz výše, upraveno.

    Vypínání těch blbostí o ventilátoru je v BIOSu v PC Health Status. CPU Fan detection dej na Disabled.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Excel - pomoc s jednou funkcí
    Od Uhlak v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 08-09-2014, 23:16
  2. ještě jednou vypínání pc
    Od hugostieglitz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-03-2011, 20:05
  3. Windows Vista: vista hp tiskárna jen s jednou cartridgí
    Od matyyy v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 07-12-2009, 14:46
  4. Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 26-09-2009, 00:27
  5. Ještě jednou dualboot
    Od roras v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 16-12-2007, 21:09