Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Jakou desku pro SLI

  1. #1
    Občasný diskutér Avatar uživatele Black tgfh
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    143

    Čao chlapi. Jakou desku pro SLI?
    http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008M09809ECPB je dobrá?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    neni, zadna deska s nForce chipsetem za moc nestoji , a jestli potrebujes SLI, chtelo by to neco novejsiho (a samozrejme drazsiho)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele SamecP
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    1,755

    Do kolika kč?Osobně bych bral radči Gigabyte a aspoň řadu N75O...Ale Asuska taky neni špatná..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    proste treba http://www.alfacomp.cz/php/product.p...0&SearchType=1 , ale stejne to zadny zazrak neni
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Pokud stavíš na s775 tak vem desku s čipsetem do intelu s podporou CF (pokud nemáš teda nějak extra závažný důvod jít do SLI).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele crasher.km
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    940

    určitě bych do SLI nešel ... to radši AM2+ s 790FX
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od Salamander Zobrazit příspěvek
    neni, zadna deska s nForce chipsetem za moc nestoji
    [OT] zrovna aktualni prihoda. Kamos provozoval na nforce 570 raid1 (zrcadleni), kvuli zaloze dat, kdyby jeden z disku chcipl, ovsem byl zakerne prechcan. Disky nechciply, ale nforce radic pokazil data, na obou discich stejne [/OT]
    Naposledy upraveno uživatelem cool.user: 23-05-2009 v 10:25
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. jakou desku pro 939???
    Od Fouk v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 09-02-2009, 02:26
  2. jakou desku
    Od Marty363 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 20-04-2008, 12:22
  3. Jakou desku do 2 000?
    Od Nobuo v sekci PC - archiv
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-07-2007, 19:46
  4. Jakou desku ?
    Od _hellma_ v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 05-03-2007, 22:23
  5. Jakou desku??
    Od Kupka Jiří v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 10-01-2007, 02:38