Ahoj, dostal jsem k narozeninám počítač před 3 měsícema a chtěl bych vědět od těch pravích odborníků, jestli je to dělo nebo šunka.
Kupovali to naši na http://www.x-computers.eu
Jako jak bych vám to popsal, dáte tam Hotové sestavy a pak Univerzální počítače. Bylo to 023 Univerzální, ale už to tam neni maj tam teď jiný. Ale teď to teda už neni tak vam napíšu co to je za mašinu:
procesor: patice 939 socket AMD Athlon 3200+
mainboard: DFI Infinity ultra
ramky tam mám: dualchanal 2x512 MB DDR 500MHZ
pevnej disk: western digital SATA 3.0 Gb/s 250GB
grafická karta: Ati Radeon X1600 pro
skří´n se zdrojem: Chieftek 410W, nevim tip, ale je černá a krásně těžká, tu jsem si řekl že jí chci, protože jí má kámoš a ten říká že těžká je dobrá že prej líp chladí
palírna: Nec ND4550
diskety: taky NEC
Je tam chladič na procesoru Arctic Cooling Freezer, a větráky hodně velkej vzadu, co vyfukuje a vpředu co fouká na disky, ten je menší. Když se to zapne, tak to je dost fičák vítr, ale je to úplně tichý, je to tam totiž zapojený takovou redukcí. Ta je schovaná, že nejde vidět, jako i ostatní dráty.
No a asi abych vysvětlil že se objednalo přetaktování, protože jsme chtěl za levnej příplatek mašinu, tak tam prej kvůli tomu je těch 500Mhz RAM. Je to přetaktovaný z pamětí 400 na 500 a procesor z 2000 na 2500. Dostali jsme k tomu takovej papír s výsledky po taktění a nabíhá to teď do úplnýho naběhnutí asi 40 vteřin. předtim přes minutu. Je tam totiž jen jeden disk, ale okna vidí dva, tak jeden prej máme na data a na ten druhej instalujeme. Je to tak prej lepší s formátováním.
To jsem snad úplně vyčerpavě popsal, teď od vás prosím,abystemi prosím řekli, jestli to je dobrej počítač nebo špatný. Já jsem fakt hodně spokojenej, ale zajímají mně vaše názory.