Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Jaký gamepad?

Hofik (56)|10.7.2008 19:50
Zdravím. Přemýšlím o koupi gamepadu a nemohu se rozhodnout, zda koupit [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo ten pro [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] (pro PC samozřejmě :D ).

Předem děkuji za jakoukoliv radu ;)
Sikil79 (429)|10.7.2008 20:05
Ten Logitech co máš na odkazu shodou náhod mám a vzhledem k mým "lopatám" se perfektně drží a nebolí s něho ruce. Hodnotím velice kladně.

pozn. Pokud by sis ho náhodou koupil, tak tlačítka 11 a 12 jsou pod analogovými páčkami.:)
Michal Koláček (120)|10.7.2008 21:08
Prošly mě rukama oba dva zmíněné typy, a to jak v práci, tak mimo ni. Logitech je klasika, na kterou sází mnoho hráčů. Záleží co na něm chceš hrávat? Co mohu posoudit z bývalého zaměstnání (reklamace), Logitech tam byl každou chvíli. Bud měl odrovnaný analogy nebo směrový kříž. Záleží samozřejmě na tobě, jak se k padu chováš.

Xboxáckej byl velká novinka a nezaznamenal jsem, že bych ho někdy za ty dva roky viděl na reklamaci. Jednoznačně bych volil Xbox verzi a to v drátovém provedení. Oproti bezdrátovému má lepší vibrace. Navíc Xboxcáckej pad má podporu pro headset, což můžeš také ocenit. Do ruky padne dobře, ale je potřeba si zvyknout na levý analog, jež je umístěn netradičně oproti jiným padům. Po pár hodinách ho nedáš z ruky ;)
Maxtor (321)|10.7.2008 21:19
Ja doporucim Logitech a to jednoznacne bezdrat.. ackoli jsem proti bezdratu na vsech frontach, gamepad je vec, ktera je pro bezdrat vyllozene ztvorena.. zkusi bezdrat a uz nebudes chtit jinak (tedy co se gamepadu tyce).. jedinou dani je o zdibicek slabsi vibrace, coz ale ve vysledku stejne neni nic co by bylo nejak vyrazne rozeznatelneho..
Za me tedy jednoznacne [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Hofik (56)|10.7.2008 21:53
[QUOTE=Michal Koláček;140961]...Záleží co na něm chceš hrávat?...[/QUOTE]

Mno, z toho, co zatím mám, určitě zkusím Virtua Tennis 3, Pro Evo 08, Devil May Cry 4 a Lost Planet. Alespoň pro poslední dvě zmíněné hry počítám, že by byl lepší ten xboxácký, protože jsou to konverze z XBOXu...
Btw: Nemáte někdo zkušenosti s kombinací závodní hry + gamepad? Je to lepší než na klávesnici?
Setik (23)|3.8.2008 16:14
doporucit muzu logitech Rumble pad 2, uz ho nejakou chvili puzivam a je hodne dobrej.

zavodni hry se na nem hraji kazdopadne lip, nez na klavesnici, ale nema to na volant...
Ascorti (31)|3.8.2008 21:42
Také bych se přiklonil k Logitech Rumblepadu II. Už ho mám tak 2 a půl roku a jsem s ním naprosto spokojený...
link např. tady [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
goodfire (10)|26.8.2008 07:52
S tím logitechem jsme hrávali F1 a byla to paráda, rozhodně lepší než na klávesnici.