Problem s Flash diskem
Ahoj mam tento Flash disk [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
a kdyz jsem ho formatoval tak mi to napsalo system windows nemohl formatovani dokoncit(nebo nejakou podobnou hlasku) a od te doby se tvari jako disketa a kdyz na nej kliknu nebo ho chci formatovat tak mi to napise abych vlozil disketu nevite co s tim?? díky za radu
a kdyz jsem ho formatoval tak mi to napsalo system windows nemohl formatovani dokoncit(nebo nejakou podobnou hlasku) a od te doby se tvari jako disketa a kdyz na nej kliknu nebo ho chci formatovat tak mi to napise abych vlozil disketu nevite co s tim?? díky za radu
Zřejmě ho to nerozpoznává kvůli špatnému formátu.
Zadej příkaz Start>ovládací panely>nástroje pro správu>správa počítače, tady vybrat správa disků; tam by měla Flashka být, zkus ji tady zformátovat. Jestli to nepůjde, tak zkus nějaký Partition magic nebo tak.
Zadej příkaz Start>ovládací panely>nástroje pro správu>správa počítače, tady vybrat správa disků; tam by měla Flashka být, zkus ji tady zformátovat. Jestli to nepůjde, tak zkus nějaký Partition magic nebo tak.
Není k tomuto disku soft pro jeho správu? (šifrování, formát a tak??) bývá na části disku chovající se jako disketa. Není mechanicky uzamčen? Jinak na "trucovité" USB disky používím Check Flash.
Nebyli k nemu zadne cd se softem nevim jak jde zjistit jestli je mechanicky uzamcen a pres spravu pc me to nejde a ani pres ten program Check Flash proste to pise ze neni vlozene zadne medium uz nevim co s tim
Ve windows je normalne videt v tento počítač po připojeni jako vymenitelny disk, ale kdyz na nej kliknu tak mi to napise abych vlozil disketu a kdyz dam aktualizovat ovladac tak mi to jako vhodny najde Disketova jednotka a nic jinyho.
1. Pokud by jsi dal znovu formátovat, co se stane?
2. Partion Magic nebo Paragon Hard Disc Manager
3. Zkus kontaktovat výrobce a popiš mu problém
2. Partion Magic nebo Paragon Hard Disc Manager
3. Zkus kontaktovat výrobce a popiš mu problém
zkousel jsem ten flash jeste v notebooku tam taky nejde a kdyz dam znova formatovat tak mi to napise abych vlozil disketu
Hej uz som sa s tym stretol, nastasie pomohol partion magic. Treba zmenit format z FAT 12 na FAT32 a na koniec po naformatovani znova na NTFS a pojde to :)
Mne sa to stalo u USB PQI 512 MB.
Mne sa to stalo u USB PQI 512 MB.
Raz sa tento problem tu už riešil. Pomohlo vložiť inštalačné CD Win a tam naformatovať USB Key. Skús ešte toto.