Jak se vám zdá hra S.T.A.L.K.E:R ?
FPS moc nemusím
Teorie radioaktivních mutantu už je taky vyvrácená
Pochybuju že bych to rozběhal
Takže nic proti S.T.A.L.K.E.R nic nemám ale hrát ho asi nebudu :-)
(i když kámoš říkal že je to dobrý ale má jinej pohled na hry pařan jeden)
Teorie radioaktivních mutantu už je taky vyvrácená
Pochybuju že bych to rozběhal
Takže nic proti S.T.A.L.K.E.R nic nemám ale hrát ho asi nebudu :-)
(i když kámoš říkal že je to dobrý ale má jinej pohled na hry pařan jeden)
Já si na to sahl jen tak zběžně, protože když bylo na čem, nebylo kdy, a když je kdy, není na čem :cry
Samozřejmě jako u každé takové nové hry jsem byl trochu zmaten (a o tom, to je, že, že člověk zjišťuje pomalu co, jak apod.), ale jinak se mi to líbilo :) Bohužel jsem u toho byl opravdu krátce, cca půl hodiny :(
Samozřejmě jako u každé takové nové hry jsem byl trochu zmaten (a o tom, to je, že, že člověk zjišťuje pomalu co, jak apod.), ale jinak se mi to líbilo :) Bohužel jsem u toho byl opravdu krátce, cca půl hodiny :(
Neměl jsem moc příležitost to pořádně "zapařit" když byl čas byli jiné věci, teď zas není čas povětšinou.
Z toho kousku co sem viděl to nevypadalo špatně, ale hrál sem jen chvilku tak nemůžu soudit..
Z toho kousku co sem viděl to nevypadalo špatně, ale hrál sem jen chvilku tak nemůžu soudit..
STALKER ? Výbornej. Jedinnej problém kterej Stalker měl bylo to, že se mezi jednotlivími oblastmi muselo chodit pěšky. Při plnej výbavě která snižovala výdrž postavy to bylo jako procházek se slunečným dnem po parku. pak bych ještě vytknul rychlej spád u konce, a konec samotnej byl taky divnej. Nedostatek zbraní. Hodnotil bych větší výběr. A jinak ? Hodnotím velice kladně.
Hele jako good pařba. Sice trosku poznamenaná letitým vývojem a všelijakými odklady, ale co? Na Mobility Radeonu X1300 spolu s Core2Duo mi to valí na note slušně.
U Stalkera jsem ztvrdnul několik hodin. Nicméně jsem měl problém s nestabilitou hry a následný reinstal a patchování mi zničilo savy. Takže jsem to bohužel nedohrál a znova se mi do toho něchtělo. Jinak co se týče hry, tak skvělé nápady, zasazení do ponurého prostředí, ale něco mi tam pořád chybělo...:notsure
[quote=noegoncz;143299]U Stalkera jsem ztvrdnul několik hodin. Nicméně jsem měl problém s nestabilitou hry a následný reinstal a patchování mi zničilo savy. Takže jsem to bohužel nedohrál a znova se mi do toho něchtělo. Jinak co se týče hry, tak skvělé nápady, zasazení do ponurého prostředí, ale něco mi tam pořád chybělo...:notsure[/quote]
Stejne to bylo u me. V okamziku, kdy se mi podarilo pres pady a nestabilitu postavu slosne rozehrat a venoval tomu nemalo casu, tak prisel prvni patch a nemoznost prenosu puvodnich savu. Patch jsem ani neinstaloval a znechucene stalkera odinstaloval. Pozdeji prisly nejake ficurky na prenos puvodnich savu, ale to uz bylo pozde. Jinak to nebyla spatna hra :).
Stejne to bylo u me. V okamziku, kdy se mi podarilo pres pady a nestabilitu postavu slosne rozehrat a venoval tomu nemalo casu, tak prisel prvni patch a nemoznost prenosu puvodnich savu. Patch jsem ani neinstaloval a znechucene stalkera odinstaloval. Pozdeji prisly nejake ficurky na prenos puvodnich savu, ale to uz bylo pozde. Jinak to nebyla spatna hra :).