Teď se jen musíme modlit, aby neměl inputlag. Podsvícení snad taky bude na dobré úrovni. A ještě by mohl být dobře zkalibrovaný z výroby. Jen doufám, že cena bez DPH nepřekročí hranici 13k. Jestli se všechno z toho vyplní, tak to bude můj monitor![]()
Tak jsem se dočetl, že je to jenom 8bit a né 10bit a input lag je něco přes 20 ms :-(
Můžeš uvést zdroj, kde jsi vyčetl ten inputlag pls? kdyby to bylo 20ms, tak to bych ještě přežil. Profigamer nejsem...
/edit: Má vůbec HDCP? Teď jsem jen tak zběžně koukal na specifikace výrobce a nikde ani zmínka.
jj 8bit to je, jaky je rozdil proti 10bit?
ja mam ted starsi 19 Eizo kde pisou tohle .. tj. to je lepsi nez to HP?
10-Bit Gamma Correction
This technology ensures smooth, accurate color tones by converting the 8-bit PC data to 10-bit, assigning the ideal gamma values then returning the data to 8-bit format for display.
Co chcete za 16000 Sk s DPH? Je to 8bitovy S-IPS panel; input lag som este nemeral. Podsvietenie vyzera byt rovnomerne.
C
Pokud není člověk profesionální grafik, 8-bit barvy mu naprosto a bohatě stačí.
A co se týče input-lagu, můj monitor má ~30ms a nějak mne to netrápí.
Kdo chce minimální input-lag, musí se tak jak tak poohledénout po TN monitorech.
Razi3L:
Jj, mam tento. Za chrbtom mam na par dni pozicanu aj LP2480zx, LP2475w som si vsak kupil.
Len pred chvilou som sa dozvedel, ze ma oficialne dojst az koncom septembra; v jednom velkoobchode vsak mali 2 ci 3 kusy a mal som to stastie, ze som ho prave vtedy navstivil.
Zdravím! Tak mám informaci od HP, že u nás se HP LP2475w začne prodávat až koncem října. Možná se tedy objeví i dřív, ale to není jisté.
tak si to objednetej z nemecka ne ...
Biges:
Mas spravne informacie. Naozaj pride az koncom septembra.
Ono ani z Nemecka to nebude zachrana, vratane dopravy vyjde rovnako ako u nas, vacsinou i viac. Pokial to nehori tak kludne pockajte do konca septembra (ja som nan cakal vyse roka, takze 2-3 tyzdne Vas urcite nezabiju).
C
Vzhledem k situaci kolem HP LP2480zx (ten byl zase u nás uveden relativně brzo) předpokládám, že cena bude nastavená tak, že se nevyplatí to dovážet ze zahraničí. Nejde všechno hnedle, holt se rozhodli nejprve zásobit jiné trhy, najednou nahodit výrobu IPS obrazovek také nejde![]()