Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 31 z 45 PrvníPrvní ... 21293031323341 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 451 až 465 z 662

Téma: HP LP2475w

  1. #451
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od petzed Zobrazit příspěvek
    Vyzkousim. Jeste dodam mam Vista 64b
    S Vistama ti neporadím, ale tohle LCD je novinka, takže by s nima IMHO problém samo od sebe mít nemělo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #452
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    čau, tak jsem si tento monitor taky pořídil, dnes přišel, nainstaloval jsem, žádnej problém, žádnej přechod tam neni, žádnej vadnej pixel ani subpixelu jsem si nevšiml. Nainstaloval jsem HP display assistant, nejprve mi fungoval, ale teď jakoby nedetekuje monitor. Je tam jen záložka options a poslední podzáložka je version. Zkoušel jsem přeinstalovat, ale nic se nestalo, máte někdo nějakej nápad, jak tohle vyřešit?

    Drivery nainstalovaný z cd, display assistant nejnovější.
    FW:GIG034

    Kupováno v alfě
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #453
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Citace Původně odesláno od redsaq Zobrazit příspěvek
    čau, tak jsem si tento monitor taky pořídil, dnes přišel, nainstaloval jsem, žádnej problém, žádnej přechod tam neni, žádnej vadnej pixel ani subpixelu jsem si nevšiml. Nainstaloval jsem HP display assistant, nejprve mi fungoval, ale teď jakoby nedetekuje monitor. Je tam jen záložka options a poslední podzáložka je version. Zkoušel jsem přeinstalovat, ale nic se nestalo, máte někdo nějakej nápad, jak tohle vyřešit?

    Drivery nainstalovaný z cd, display assistant nejnovější.
    FW:GIG034

    Kupováno v alfě
    Jakou máš GK?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #454
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    Ah, na to jsem zapomněl Ati HD 4850(gigabyte). Systém Win XP SP3 cz. Ještě jsme si všimnul jedný věci, nějak mi to rozesralo menu(right click), třeba na ploše kliknu, a mam ikonu mezeru a pak teprve text.
    Link na screen: http://rsdc.dc-hub.eu/files/rightclick.PNG
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #455
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    Tak to jo. Já jen, jestli nemáš nějakou z těch slabších/starších, co mají problémy se signálem (viz výš v threadu). Zkusil bych kompletně odinstalovat a nainstalovat ovladače GPU i LCD.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #456
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    Zkusim, aspon updatnu drivery s tim right click menu někdo nevíte?

    Ještě k tomu softu, líbilo se mi tam, že se dala nastavit nějaká "druhá" červená. Nebylo to nastavení RGB, ale asi nějaký dolaďování. Docela se s tim dala dobře vyřešit ta přepálená červená.

    Tak se mi to podařilo, to rozházení rightclicku opravil reinstall driverů. Potom jsem zapojil to hp do jinýho portu a najednou to záhadně funguje.
    Naposledy upraveno uživatelem redsaq: 18-11-2008 v 18:30 Důvod: další info
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #457
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    11

    Ciao!
    Tak muzu potvrdit suprovej servis HP. Pri uprave fotek a pouziti jednoho prechodu jsem si vsimnul, ze i ja mam ten "sqelej" kus co jde u pravy strany do ruzova a tak jsem se rozhodnul to vyreklamovat. Zavolal jsem tam a ta pani ani nechela vedet co tomu je. Zajimalo ji pouze co je to za model, jake je seriove cislo a finito. Do 2 az 3 pracovnich dnu (podle naskladneni) priveze UPS novej panel spolu s nejakou samolepkou s carovym kodem. Reklamovany panel mi nechaji doma spolu s nove privezenym a po mem odzkouseni noveho panelu zabalim stary do bedny, prelepim samolepkou s kodem, zavolam UPS a ty ho na naklady HP odvezou buhvi kam . Takze jedina starost je, aby neprivezli zase ten ruzovej.
    Myslim, ze je to super
    Naposledy upraveno uživatelem losdelfinos: 18-11-2008 v 19:34
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #458
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    čirou náhodou nevíš jaký jsou ty vadný serie? kdy jsi ho měl vyrobenej a jakej v něm byl fw?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #459
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    11

    jj postnite niektorí z vás, ktorá je to tá vadná séria please, na čo si máme dávať pozor
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #460
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    55

    Citace Původně odesláno od majeje Zobrazit příspěvek
    jj postnite niektorí z vás, ktorá je to tá vadná séria please, na čo si máme dávať pozor
    cekam na to, snad me odpovi. Zatim me v utery obratem prisel mejl s predmetem "mimo kancelar" a v nem:
    Děkujeme za Váš e-mail. Budeme na něj reagovat co nejdříve. HP CRT team.
    Tak cekam. Muzete tam taky zkusit psat dotazy na vadne/nevadne serie, tento mejl me nadiktovala pani z HP reklamacniho oddeleni:
    crt.czech@hp.com
    Naposledy upraveno uživatelem Krist: 19-11-2008 v 15:49
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #461
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    6

    Ještě mě napadlo, nemá někdo kalibrovaný hodnoty podle sondy na Ati HD 4850?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #462
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    44

    Taky jsem si pořídil tento monitor a nevidím na něm jediný problém - pokud teda nejsem slepý ( brýle zatím nenosím ). Barvy OK , i ta červená se mi zdá akorát, podsvícení taky v pohodě. Jen jsem musel šachovat s DVI kabelem¨, v jedné pozici to trochu zlobilo. 0 vadných pixelů.
    V.Č. : CZC8410668
    Firmware : GIG034
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #463
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    11

    losdelfinos: nevieš náhodou, aké je sériové číslo toho modelu, čo má tú farebnú vadu? pretože niekde som čítal že vadné sú tie modely, ktorých sériové číslo začína CNC s firmware gig032???? neviem môže to niekto potvrdiť? resp. vyvrátiť?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #464
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    55

    tak jsem jim napsal jeste jednou (viz. tento prispevek) a prislo me hnedle toto:
    Vaší žádostí se již zabýváme, jakmile budu mít informaci, napíšu Vám.
    prelozeno: "vyděržaj pijaněr"
    Naposledy upraveno uživatelem Krist: 21-11-2008 v 15:47
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #465
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    26

    Tak asi to bude třeba ten můj, levá strana do zelenkavé přechází doprava v narůžovělou. Po kalibraci se to projevilo nejvíc. CNC8290XK....... GIG 032. Čekám na kurýra s novým kusem.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 31 z 45 PrvníPrvní ... 21293031323341 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. LCD: IPS 24" HP LP2475W vs. DELL u2410
    Od steef v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 03-10-2009, 14:53
  2. LCD: Lenovo 220x vs. HP LP2475W
    Od P.cia v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 01-12-2008, 00:25
  3. LCD: LCD na grafiku (XL20, LP2475w, NEC) < 20k ?
    Od Aigor v sekci Monitory
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 25-10-2008, 13:18
  4. LCD: Instalace ovladače k LP2475w
    Od LP2475w v sekci Monitory
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 14:59