Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Win Vista - výpis RAM na HDD

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Zdravím pánové.

    Včera jsem si nainstaloval Visty 32bit. Samotná instalace a instalace potřebných ovladačů proběhla zcela kerektně a Visty fungovaly jak měly. Poté jsem si na hodinku odskočil do XPček a jak jsem se chtěl vrátit zpět do Vist, po výběru systému se mi spustil výpis operační paměti na HDD, takhle se to udělalo 4x po sobě ( po každém výpisu restart a další pokus ) a visty nenaběhly ani v normálním režimu ani v režimu nouze. Po hodinové odstávce PC jsem jsem to zkusil znovu a opět to samé. W XP fungují bez problému.

    Visty mám nainstalované na 5let starém HDD WD 120GB kde jsem měl data jenom. Zbytek sestavy viz podpis. XPčka mám na raptoru.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Jiziii
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    800

    V tom výpisu ram to dicky píše kde je chyba tak to vyfot bo opiš a hod to sem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co máš za periferie ? Třeba něco od Logitechu ? Skoro typické chování - nainstaluje se ovladač, restart a konec. Hlavně to trápí tyhle periferie, ale i další...

    Zkusil bych ještě zobrazením před boot menu mačkat F8 a zkusit bod obnovy...akorát mi to takhle sežralo heslo a nechtělo mě to pustit do systému (sestřin laptop), tak jsem na to pustil XP
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Od legitechu nemám nic. Kláveska je Genius Ergomedia 700, myška Genius NAvigator 535 Agama a webka kterou nepoužívám tak je TRUST. Fotku monitoru jsem nechla jelikož jsem zaspal. Píše tam že se má upgradovat BIOS, jenže na desce mám poslední co vyšel, pokud nepočítám beta verzi kterou mají ke stažení už asi pul roku. Budeli to v silách mého PC, tak odpoledne ji sem vložím. Doufam že to zvládne ( odmítá mi ckoliv vložit na SHW ), pač se tady objevím až za dva týdny.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    Tady přikládám fotku obrazovky, byl jsem na dovolené, tak to dříve nešlo.
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: XP1010053.JPG 
Zobrazení: 138 
Velikost: 768.6 KB 
ID: 6089  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    ZKusil bych projet paměti, podle diskusí za tuto chybu ve velkém počtu případů mohou ony. Použij GoldMemory...

    Nějaký SW McAfee nemáš ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Zoidik
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    1,424

    ee McAfee nemám. Reinstaloval jsem je a už běží v pohodě, možná to byl jenom nějaký náhodný kolaps vist, bych se ani nedivil, takže už možná jenom tak pro zjaimavost, koho co napadne. Paměti jsem jednou testoval 8 hodin mem testem v pohodě. jinak bootmanager taky obsahuje test amětí, nevim jak kvalitní, ale aspon něco
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Diagnostika: Výpis ze SMART
    Od Benbow v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 17-11-2011, 15:19
  2. Výpis z databáze
    Od Tommy33 v sekci Programování
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 24-06-2011, 05:57
  3. Windows 7: Zmizel výpis programů
    Od Deee-aN v sekci OS Windows
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 18-08-2009, 12:28
  4. Výpis z adresáře
    Od wex v sekci OS Windows
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 09:00