CO je ND?
CO je ND?
jo takno tak nejaky oznaceni na tom kablu je. Ale kde tohle se da koupit?
O co zase jde ? Že se snažím pomoct jsem jako spammer ? hanba ti
Se zkus podívat do toho servisního manuálu nejlépe, zjistit nějaký kód té věci a pak použít GoogleTu věc musíš hledat podle jména. Pak třeba najdeš. Takhle to je jako hledat obchody, které mají něco a ty nevíš, co to je
![]()
Diky moc za info. Jeste sehnat servisni manual![]()
HmTak manuál je zdá se od 10 po 104$
Tak bych zkusil se zeptat přímo na podpoře Sony, jak se to jmenuje a eventuelně kde to sehnat
Withman: takhle mě děsit ! Tytyty![]()
Dost už toho OT ! Neci mít zákaz vstupu !
Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 25-07-2008 v 09:48
Pochybuji, že to zastoupení firmy udělá. Z principu tyto informace nedávají. Maxímalně Vám řeknou ať tu kameru donesete. Sehnat na netu ten manuál zadarmo, je jak hledat jehlu v kupce sena. Mám takovou zkušenost s televizí Sony. (nakonec jsem ho sehnal, ale byla to fuška.)
xmarek: za zeptání člověk nikdy nic nedá...šel bych po mezinárodní podpoře, ne našem zastoupení
No, kdyby byla v záruce, tak by to byla jiná, ale takhle asi stejnak moc šancí není...jedině jak bylo řečeno zkusit poptat vadný kus a vybrat to z něj. Poslední šance je pak ta oprava.
Možná než autorizovaný servis bych ještě zkusil pohledat opravdu opravnu. Existují např. i firmy, které reálně opravují vadné základní desky u laptopů za pětinu ceny za jakou by to bylo u autorizovaného servisu. Tak třeba něco takového bude i pro kameryKonkrétní tip nemám, ale zkusil bych pohledat, třeba se zadaří...
Jo ja jsem uz kontaktoval jednoho opravare, celkem dost sikovnyho a rikal ze ty servisy jsou predrazene diky tomu jak sli ceny kamer dolu. Sice cenu mi ted nesdelil,ale rikal ze to udela levne.
Buď rád za takového člověkaDej pak vědět, jak to dopadlo...