Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Název události problému:BlueScreen

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    Dobrý den všem,
    Restartují se mě do 20 minut všechny hry. Vista mi píše tento problém:
    --------------------------------------------------------------
    ¨Podpis problému:
    Název události problému: BlueScreen
    Verze operačního systému: 6.0.6001.2.1.0.256.1
    ID národního prostředí: 1029

    Další informace o problému:
    BCCode: d1
    BCP1: 0000000000000010
    BCP2: 0000000000000002
    BCP3: 0000000000000001
    BCP4: FFFFFA6000E46C5E
    OS Version: 6_0_6001
    Service Pack: 1_0
    Product: 256_1

    Soubory umožňující popis problému:
    C:\Windows\Minidump\Mini072408-02.dmp
    C:\Users\Jirka\AppData\Local\Temp\WER-48422-0.sysdata.xml
    C:\Users\Jirka\AppData\Local\Temp\WER7251.tmp.vers ion.txt
    -------------------------------------------------------------------

    Tento problém mám s PC po třetí. Po prvý byl problém na XP 32-bit, po výměnění grafiky ATI Radeon X1650 PRO problémy na čas zmizeli. To už jsem přešel na Vistu 32-bit, po čase dobrého fungování jsem jednoho dne nezpustil počítač - černá obrazovka, prostě mrtvý. Zdrojem to nebylo, tak mi vyměnili opět grafiku opět za stejnou. Tentokrát mi vyměnili i základní desku, místo ASUS mám Gigabyte. Počítač i po výměně psal výše uvedenou hlášku (Název události problému:BlueScreen).

    Po celou dobu jsem vždy zkoušel nové a starší verze ATI CATALYST.
    Otázka tedy zní čím by to mohlo být?
    Je možný aby něco v počítači odpalovalo základní desky?

    Myslím že operační systém na to nemá vliv, zkoušel jsem i jiný zdroj 580W. Ovladače jsem taky zkoušel. Špatným chlazením by to u mě taky nemělo být. Paměti jsem zkoušel tím že jsem dělal přes hodinu DVD-rip.

    Po tom co jsem si tu pročítal podobné problémy mě už jen napadá procesor či něco v biosu.

    Tedka budu opět reklamovat grafiku, ale bojím se že až budu mít novou, tak se mě zase poláme.

    Má sestava:
    Intel Pentium D presler 3000 MHz
    2x 1GB RAM (Kingmax)
    Radeon X1650 pro 512 MB DDR3
    MB Gigabyte Technology (?)
    zdroj 400W
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    1. Stahni GoldMemory a otestuj pameti. nejlepe kdyz to pustis pres noc.
    2. Stahni Everest a omrkni jestli se nekde neco neprehriva.
    3. Pro klid duse bych resetnul bios a prolezl nastaveni ..

    Co jsem googlil vypada to ze tento problem ma vice lidi po instalaci sp1 do vist a ze to ma spojitost s drivery grafiky.
    Odinstaluj stavajici drivery pomoci Driver Celaneru na strankach ati.com stahni nejnovejsi drivery a zkus je znovu nainstalovat.
    Naposledy upraveno uživatelem pas!k: 25-07-2008 v 12:15
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Ikdyž píšeš, že si zkoušel zdroj vyměnit, projistotu nám sem napiš značku zdroje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček Avatar uživatele klon-l6
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    9

    Pravda je ta, ze ATI nikdy neumela udelat dobre ovladace napoprve. Zkusil bych navrhovany postu od pas!k a pokud to bude stale delat, tak opet odinstalovat a nechat ovladace prirazene Vistou. Pokud se problem neprojevi, je to jasne. Cekat na nove - kompatibilni a funkcni - ovladace od ATI (AMD)
    A dalsi vec: neprovedl jsi pred tim nejaky update (SW, WIN ....), nebo nepridal k PC dalsi HW (USB zarizeni, mechanika .....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    47

    Ja psal pas!k, projeď RAMky, tý sů pravděpodobnější než drivery (měl si různé verze + odlišný systém)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od klon-l6 Zobrazit příspěvek
    Pravda je ta, ze ATI nikdy neumela udelat dobre ovladace napoprve. Zkusil bych navrhovany postu od pas!k a pokud to bude stale delat, tak opet odinstalovat a nechat ovladace prirazene Vistou. Pokud se problem neprojevi, je to jasne. Cekat na nove - kompatibilni a funkcni - ovladace od ATI (AMD)
    A dalsi vec: neprovedl jsi pred tim nejaky update (SW, WIN ....), nebo nepridal k PC dalsi HW (USB zarizeni, mechanika .....)
    K tomu problemu se sp1 tam psali i lidi s nvidii Drivery ati jsou naprosto v pohode a podobne posty jako tu pise klon je pouhe papouskovani .. ati mela opravdu spatne drivery za ery karet 128 rage od te ery se doba i drivery podstatne posunuly
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    všem děkuji za rady, vyzkouším.

    Myslím že v mém případě to nebude SP1. Protože mě to blblo na Vistě 32-bit a pak jsem instaloval SP1, kde problémy pokračovaly. Znouze jsem si i pujčil Vistu 64-bit, na které to taky blblo, dokonce i po SP1 pro 64-bit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Myslím, že chyba bude v HW. Kombinoval jsem karty ATI s různými deskami i OS, přičemž na žádné zásadní problémy jsem nenarazil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček Avatar uživatele klon-l6
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    K tomu problemu se sp1 tam psali i lidi s nvidii Drivery ati jsou naprosto v pohode a podobne posty jako tu pise klon je pouhe papouskovani .. ati mela opravdu spatne drivery za ery karet 128 rage od te ery se doba i drivery podstatne posunuly
    Pokud vim, tak se bavime o systemu Windows Vista a ne XP. A podle mych zkusenosti blbnou ovladace od ATI jak na stolnich PC, tak na noteboocich (sekani ve hrach, restart pri pripojeni druheho monitoru atd.). Nvidia je oproti tomu f pohode. Nicmene problem bluescreenu nemusi byt zrovna od grafiky :-). uz se mi stalo, ze to delala USB bezdratova mys :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Bez bližších údajů je to otázka testování a zkoušení.

    Dohledej, co máš přesně za desku (např. pomocí Everestu). Jaké periferie jsou připojeny? Nebylo uvedeno na nějaké BSOD jméno problémového ovladače?

    Projel jsi testy, které ti doporučil pas!k?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    9

    Deska je Gigabyte Technology GA-P35-DS3

    Takže jsem měřil ty teploty, a ani při hrách mě žádná nepřekročí 50 stupnů celsia.
    Paměti jsem testoval a jsou v pořádku.
    Na základní desku jsem stáhl drivery na chipset 2.1 a pořád stejný problém.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od RahXephon Zobrazit příspěvek
    Paměti jsem testoval a jsou v pořádku.
    Cim a jak dllouho?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Windows XP: Jak řádkovými příkazy na prohlížeč událostí ?
    Od JuraS. v sekci OS Windows
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-04-2013, 08:57
  2. Chyba v prohlížeči událostí - DWORD
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2011, 11:05
  3. PC nwm název atd.
    Od KLDAS v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 23-05-2010, 10:56
  4. Id události 41 kategorie 63
    Od Hribi v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 13-01-2010, 23:09
  5. chyba ve vypisu údálostí VOLMGR
    Od Commanderwar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 06-09-2009, 08:12