Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Hardisk

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    Cauky mam mensši problem nahral sem si Windows Vista SP1 a mam AMD Athlon x2 5600+ 4GB DDR2 RAM
    2x Hardisk a problem je v tom ze hlavni hardisk porad cte neco i kdyz na PC nic nedelam a je v klidu.Kdyz se podivam do sledováni prostredku tak tam je vide ze hardisk porad cte skace tam od 1mb do 24mb.Predem dikas za radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    To dělá Indexování, ve Vistě to nejde naráz vypnout, ale je třeba vypnout indexování všech jednotlivých typů souborů a míst. Stejně to ale myslím nejde vypnout úplně.

    viz třeba http://jnp.zive.cz/?q=vista-a-indexovana-umisteni

    Ještě by ve vlastnostech disku mělo být Indexovat, tak odškrtnout (ale nejsem si jist, jestli to není jen u XP…podle tohoto ne ).
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 26-07-2008 v 21:35
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    17

    Tak to jo.Dikas za odpovď
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    24

    tak tak... Windows Vista se prsotě pořád nudí a tak si hrajou, jelikož: kdo si hraje nezlobí
    takže závada to není
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    U Vist je to normální, za nějakou chvíli to přejde. Dělá to indexování souborů.

    Edit: Koukám na telku a nějak dlouho píšu odpověď :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    355

    Jeste brutalnejsi nez indexovani je sluzba "Superfetch". To je opravdu zahul pro pevny disk. Doporucuji spustit MSCONFIG a vypnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    124

    Taky to muze delat nejaka dalsi aplikace - napriklad generovani VRDB u avastu, pokud neni vyple, chrochta to prave kdyz je pocitac idle.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. prenosny hardisk
    Od diablodi v sekci Flash disky, pam. karty
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 14-06-2012, 21:57
  2. Nový hardisk na hry
    Od dracihnev v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-08-2010, 12:28
  3. Hardisk
    Od krokodylek3 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 29-11-2009, 15:26
  4. Hardisk
    Od Zeli v sekci Identifikace HW
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-09-2006, 14:47
  5. Hardisk 2
    Od Zeli v sekci Identifikace HW
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-09-2006, 14:42