Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 45

Téma: Gigabyte GA-EP-45DS3R (Intel P45, LGA775)

  1. #31
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co si napřed pročíst fórum ? Všude máš jasná doporučení a to víceméně jen dvou modelů.

    To co sis vybral není zdroj. Ber Corsair VX450 nebo Enermax Pro82+ 425 W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,810

    Pokud ten zdroj teprve vybiras tak se poohledni po znackach corsair, enermax, seasonic ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    panove to jste me moc neporadili - ja ten zdroj mel pod posteli uz asi pul roku a ted budu stavet HTPC, tak jsem ho tam chtel frknout.
    jde o to jestli zvladne tu desku s Core2duo 8400 > Grafiku GF6600silent a Dva HDD 1TB >>> nic jineho tam nebude.

    DEKUJI za pripadne rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od LoLek_007 Zobrazit příspěvek
    panove to jste me moc neporadili - ja ten zdroj mel pod posteli uz asi pul roku a ted budu stavet HTPC, tak jsem ho tam chtel frknout.
    jde o to jestli zvladne tu desku s Core2duo 8400 > Grafiku GF6600silent a Dva HDD 1TB >>> nic jineho tam nebude.

    DEKUJI za pripadne rady
    Nejedná se o příliš kvalitní zdroj, doporučil bych nákup nového. Bez problému bude tačit Enermax PRO82+ 425W. Navíc bude velmi tichý. Výkon není jen o wattech, ale i o kvalitě zpracování.

    http://www.hexus.net/content/item.php?item=1359&page=19
    Citace Původně odesláno od Hexus.net
    QTec's Triple Fan is clearly a joke power supply. From the triplet of cooling fans that battle against each other to cool very little, to the supposed ratings that don't even, finishing with the massive failure for the PSU to get anywhere near its rated output. At 350W the outputs started to fluctuate rapidly before settling down.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,495

    Citace Původně odesláno od LoLek_007 Zobrazit příspěvek
    Dobrý den, chci se zeptat jestli me bude stacit pro tuhle desku 550W zdroj s 20pin napajenim a 4 pin pro computer. Dekuji za odpoved.

    Jedna se o zdroj Q-TEC PSU 550W Triple Fan

    http://www.qtec.info/products/product.htm.932.html
    ahoj, ten zdroj je samozrejme blbost. nejen ze Q-tec sux, ale navic NA CO 3 VETRAKY VE ZDROJI OMFG???!!! Kup si Enermax Pro 82+ 425-525W a budes maximalne spokojeny, tim q-tecem bych sestavu zalozenou za tyhle desce nezivil.

    Citace Původně odesláno od -HoNY- Zobrazit příspěvek
    Četl sis recenzi? Tam je jasně napsaný, že pouhý zvedání voltáže nepomáhá. To platilo za dob P35 tady si to chce k tomu pořádně sednout a ladit a ladit a ladit. Nevím, co u Gigabytu vylamili, prostě to zatím nefunguje jak by mělo.

    Ale default je špicové, tam faká všecko bez problémů.
    cetl, mechovi ale ty adaty nejely tusim ani na default v dualu, coz je to, co nas ted zajimalo :-)
    Naposledy upraveno uživatelem -HoNY-: 19-08-2008 v 14:12 Důvod: Zkracujte ty citace, jinak bud zlý >:-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    dobry vecer, mam takovy maly problem >>> C2D 8400 me na teto desce jede MAX na 2.66Ghz (bios F9) a za boha ho nemuzu rozbehnout na jeho puvodni frekvenci. Jinak pameti mam 2x2G A-Data Vitesta 800+

    BTW dal jsem na VAS a koupil toho ENERMAXE
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele elpsycho
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    1,603


    Manuální změna násobiče z 8 na 9 v tomhle menu nefunguje?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od LoLek_007 Zobrazit příspěvek
    dobry vecer, mam takovy maly problem >>> C2D 8400 me na teto desce jede MAX na 2.66Ghz (bios F9) a za boha ho nemuzu rozbehnout na jeho puvodni frekvenci. Jinak pameti mam 2x2G A-Data Vitesta 800+

    BTW dal jsem na VAS a koupil toho ENERMAXE
    Clear BIOSu nepomáhá? C1E a podobné jsou povoleny? Ještě bych zkusil nastavovat BIOS s jedním paměťovým modulem ve slotu číslo 2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Ty featury C1E jsem samozrejme vypnul, ale vypada to tak, ze deska si mysli, ze to je Core 2 Quad Q8400.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od LoLek_007 Zobrazit příspěvek
    Ty featury C1E jsem samozrejme vypnul, ale vypada to tak, ze deska si mysli, ze to je Core 2 Quad Q8400.
    Tak v tom případě bych zkusil první BIOS, který ho podporuje – F5.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,851

    Citace Původně odesláno od LoLek_007 Zobrazit příspěvek
    Ty featury C1E jsem samozrejme vypnul, ale vypada to tak, ze deska si mysli, ze to je Core 2 Quad Q8400.
    A zkousel si manualne zvysit nasobic jak psal elpsycho? To bude imho na 90% ten problem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    A zkousel si manualne zvysit nasobic jak psal elpsycho? To bude imho na 90% ten problem.
    jj -bylo to ono >>> DEKUJI panove
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,596

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS Zobrazit příspěvek
    cetl, mechovi ale ty adaty nejely tusim ani na default v dualu, coz je to, co nas ted zajimalo :-)
    tak ty adata spolu zacaly stavkovat i v sigle channel. tak jsem se u toho znamyho stavil a chvilu zkousel. on mel 2x2GB, vzal jsem svoje 2x1GB ty samy (EE 800+ CL4 2.1V)

    4GB DCH - uplne KO, sice to nabootovalo ale ani memtest se nespustil, hned pri startu vytuhl (zvedani napeti bez efektu)
    4GB SCH - obcas (jednou dvakrat za den) reset
    kazda 2GB zvlast OK
    2GB DCH - pohoda, OK
    2GB SCH - -||-
    3GB flex - OK

    jelikoz stejne ma 32bit XP a 9600GT s 512MB, tak jsme se vykaslaly na nejaky laborovani a obihani reklamaci, vymenili jsme si po jednom modulu, takze mu zustaly 3GB, me taky 3GB (ve win prisel o 150MB nebo kolik), dal jsem mu za to par stovek a oba spokojeni.

    EDIT: jo a pozde ale prece k predchozimu - na 6600 a E8400 by bohate stacil i S12II 330W. 45nm jako kdyby v kompu nebylo a 6600 taky neni zadny trhac asfaltu. bez OC a hromady dalsich karet v idle tak 70-80W, burn max 130-140
    Naposledy upraveno uživatelem mech13: 26-08-2008 v 08:16
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Citace Původně odesláno od mech13 Zobrazit příspěvek
    EDIT: jo a pozde ale prece k predchozimu - na 6600 a E8400 by bohate stacil i S12II 330W. 45nm jako kdyby v kompu nebylo a 6600 taky neni zadny trhac asfaltu. bez OC a hromady dalsich karet v idle tak 70-80W, burn max 130-140
    Viz moje měření v recenzích. Teoreticky by mohl stačit i Fortron 350-60GLN za 800Kč a do něho za stovku Xilence Red Wing. Ale proč, když tisícovku stojí 400W Chieftec Green Angel s podstatně delšími kabely.

    Ono je podle mě ideální do těchle nízkopříkonových sestav kupovat kvalitní 400 – 450W zdroje (1500–2000 Kč není žádná velká investice), protože potom vůbec netopí a pokud nemá člověk smůlu na vyloženě špatné ložiska ve ventilátorech, tak ten počítač není slyšet.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    7

    zajimalo by me u teto rady desek, jak se jmenuje polozka napeti, ktera nastavuje napeti pro FSB. U p35 to bylo neco ve smyslu fsb voltage, tady to nevidim
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123