Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Gigabyte GA-MA78G-DS3H - AMD 780G vyšší teploty?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    72

    Dobrý den,
    chtěl bych se zeptat, jestli má někdo zkušenosti s touto deskou, jaké jsou teploty north bridge při zátěži. Taky by mě zajímalo jak tato deska vychází v porovnání s Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G co se týče teploty... přečetl jsem pár diskuzí, kde se píše že GA-MA78GM-S2H se poměrně pěkně zahřívá... tak bych se rád dozvěděl jestli to s teplotou bude podobné i u GA-MA78G-DS3H nebo jsou zde teploty v normálu.
    díky moc xD

    C.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Ahoj, mám stejnou desku a tak trochu topení to je. Silně přemýšlím a výměně chladiče, protože deska má v 2D hezkých 89 stupňů, coz je podle mě vražda. Jinak jsem s deskou spokojen, běží hezky a je i kvalitně zpracovaná ( dobré rozmístění konektorů, kvalitnější kondenzátory, relativně dobrá integrovaná grafika). Doporučil bych určitě.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    72

    Citace Původně odesláno od kevin00 Zobrazit příspěvek
    Ahoj, mám stejnou desku a tak trochu topení to je. Silně přemýšlím a výměně chladiče, protože deska má v 2D hezkých 89 stupňů, coz je podle mě vražda. Jinak jsem s deskou spokojen, běží hezky a je i kvalitně zpracovaná ( dobré rozmístění konektorů, kvalitnější kondenzátory, relativně dobrá integrovaná grafika). Doporučil bych určitě.
    díky, a čím si měřil teploty? mám visty 64bitu a NHC jsem nespustil... mám tuhle desku doma pár dní, tak grafika je super dá se na tom ušetřit xD, nový hry nehraju takže jsem max. spokojenej
    a nějak se mi nepodařilo zjistit, jestli se da udelat WiFi AP...alespon bych nemusel kupovat kartu .) ikdyz u takhle levne desky to asi nebude
    Naposledy upraveno uživatelem cefallu: 11-08-2008 v 19:55
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Muzes pouzit speedfan nebo amd overdrive. Jenom jako priklad. Urcite to umi i dalsi soft. Tyhle 2 pouzivam ve Vistach 64bit. Mam podobnou desku (DS2H) a ty teploty me trochu desi. pri zatezi grafiky to vyleze i ke 110 to uz je dost. Tak snad ji neuvarim.
    Naposledy upraveno uživatelem mstejska: 15-08-2008 v 15:22 Důvod: doplneni
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    Muzes pouzit speedfan nebo amd overdrive. Jenom jako priklad. Urcite to umi i dalsi soft. Tyhle 2 pouzivam ve Vistach 64bit. Mam podobnou desku (DS2H) a ty teploty me trochu desi. pri zatezi grafiky to vyleze i ke 110 to uz je dost. Tak snad ji neuvarim.
    Tak ty teploty máme dost podobný. Na měření teplot používám AMD OverDrive. A Everest to umí taky, loguje to do hezkýho grafu . Já teď budu měnit chlazení NorthBridge z pasivu na aktiv, tak snad se to zlepší

    S tou Wifi, myslím, že to neumí. Ale nejsem si na 100 % jist.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    72

    dík za info, na jinym threadu mi bylo doporuceno upgrade biosu (speedfan mi ukazuje nesmysly), tak uvidim jak teploty budou vypadat potom..

    jestli date nekdo vetrak na NB tak mi sem pak prosim napiste o kolik se snizila teplota (v zátěži i bez )

    tu Wifi AP to asi opravdu nema, jeste se poptam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,284

    S tím BIOSem jsem to četl taky, ale nějak se mi na to nechce. Budu tam chladič dávat tenhle týden, tak sem pak hodím ty teploty, jak se to změnilo.
    S tím Wifi to sem pak zase napiš ty ať jsem o něco chytřejší.

    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    72

    tak už to mám xD spletl jsem si GLAN s WLAN... wifi to opravdu nemá .)
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Aktualizace BIOSu Gigabite MA78G-DS3H??
    Od GUGA74 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 23-03-2009, 01:48
  2. Gigabyte GA-MA78G-DS3H + HDMI audio output
    Od superdrooper v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 20:17
  3. Gigabyte MA78G-DS3H nebo Gigabyte MA790X-DS4
    Od mstejska v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 22-02-2009, 17:39
  4. Chlazení chipsetů: Ga-ma78g-ds3h
    Od kevin00 v sekci Chlazení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 20:09
  5. Socket AM2/AM2+: Gigabyte GA - MA78G - DS3H
    Od kevin00 v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 09-08-2008, 10:59