Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: jak poznat zdroj pro socket 370 ?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    110

    otázka spíš zní : jsou dnešní zdroje kompatibilní se základními deskami na socketu 370 ?
    Chci si koupit silnější zdroj protože budu kupovat inno 7300 gt. . . a většinou jsem narazil na formát atx P4, což jak vím je pentium 4 řady. A já mám pentium 3 (celeron 1,3Ghz).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    No jde jen o to jestli je ta tvoje deska formátu AT nebo ATX. Vzhledem k tomu, že máš P3 si jsem na 99% jistej, že máš atx desku, tím pádem není problém tak strčit jaký koliv zdroj specifikace atx (všechny co se dnes dělají).
    (Ta specifikace P4 zjednodušeně znamená, že jsou tam jisté konektory navíc které akorát nevyužiješ, zbytek je stejný)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    pojede bez problemu. ony P4 byly zravy, tak se jim pridelal dalsi 4-pinovy konektor, ktery ty proste nezapojis (nechas drat viset v bedne). obycejne ATX existuje uz od P2, pak se pridal 4-pinovy konektor pro P4 a ted kvuli grafikam je nahrazovan 20-pinovy napajeci konektor za 24-pinovy (vetsinou taky zpetne kompatibilni)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od Konnor
    No jde jen o to jestli je ta tvoje deska formátu AT nebo ATX. Vzhledem k tomu, že máš P3 si jsem na 99% jistej, že máš atx desku, tím pádem není problém tak strčit jaký koliv zdroj specifikace atx (všechny co se dnes dělají).
    (Ta specifikace P4 zjednodušeně znamená, že jsou tam jisté konektory navíc které akorát nevyužiješ, zbytek je stejný)
    no ja videl desku pro P3 s AT ale ta vypadala fakt obstarozne. to tento pripad snad nebude
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Konnor
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    284

    No mech13 to řekl dokonale proto jen těch 99%
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    110

    moje deska je ATX ...

    děkuji za odpovědi...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Pomozte poznat procesor
    Od vivak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-01-2013, 16:24
  2. Socket AM3 / FM1
    Od P.Orka v sekci AMD - procesory a základní desky
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-12-2011, 07:14
  3. Jak Poznat Grafickou kartu
    Od sataros v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-12-2009, 09:49
  4. Jak poznat stáří WIN OS v PC?
    Od Toni Blaha v sekci OS Windows
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-01-2009, 14:59