Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 42

Téma: Jak dostat filmy z VHS na DVD ?

  1. #16
    Občasný diskutér Avatar uživatele vogon
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    96

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Jojo , pravdu dis - me se to plete, myslel jsem komponentni (popř. RGB). Komponentní, kompozitní, kdo si to má pamatovat....
    Přesně to mě napadlo protože o několik příspěvků výše to uvádíš správně.
    Naposledy upraveno uživatelem vogon: 04-08-2008 v 00:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Jojo, takže aby v tom byl pořádek.
    kompozitní (jeden drát, fuj) < s-video (dva dráty barva/jas) < komponentní RGB (Scart) (tři dráty R, G, B) < komponentní YCbCr (tři dráty, jas a dvě barvy) < Digitál

    Za kvalitní se považuje cokoli od komponentního dál. Ale pozor, ve scartu je tuším i kompozitní signál, takže scart nemusí bejt zárukou kvality.
    Naposledy upraveno uživatelem Logout: 04-08-2008 v 00:36
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18

    Erb Erb je offline
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    32

    Zkušenosti s televizní kartou do PC nemám moc dobré. Je to teda už asi 3 roky. Měl jsem zpoždění zvuku a obraz nic moc.
    Nedávno jsem koupil DVD rekordér a filmy na VHS si zazálohuji přes něho.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér Avatar uživatele vogon
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    96

    Kdyžtak potom hoď do placu jak to dopadlo. Jaká je kvalita ve srovnání s pokusy s TV kartou a o jakou mašinku jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    2

    dravím , prosím o radu , chci dostat z vhs na dvd rodinné filmy . Používám střižnu Pinnacle , plánuji zakoupit Dazzle , prosím který díky :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Tohle tady už je 3 roky mrtvé téma a řešilo se to už XXX-krát vedle na TVFreaku. Buďto v této sekci si počteš
    https://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=47
    nebo zde
    https://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=23
    a dalších.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Feb 2010
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od StD Zobrazit příspěvek
    Tohle tady už je 3 roky mrtvé téma a řešilo se to už XXX-krát vedle na TVFreaku. Buďto v této sekci si počteš
    https://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=47
    nebo zde
    https://www.tvfreak.cz/forum/forumdisplay.php?f=23
    a dalších.
    asi mě bylo špatně pochopeno já chci zjistit jaký druh převodníku pinnacle je nejlepší jestli musím mít Dazzle platinum za 2900kč nebo stačí Dazzle 80 za 1000kč díky za radu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Tož si to tam najdi, já tě jenom upozorňoval na to, kde to je. Sám to nepoužívám. Ale vsadím se, že ti bude doporučen Canopus ADVC. Ten krám Dazzle jsme měli v práci a škoda mluvit.
    A tady "pláčeš na nesprávném hrobě".
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    3

    V sekci "Prodej" se jedna karta na převod z VHS do PC nabízí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od mulisek Zobrazit příspěvek
    V sekci "Prodej" se jedna karta na převod z VHS do PC nabízí.
    Lidkyn už to dávno vyřešila tady a ještě bych si tipl, že v tom svém inzerátu máš řádovou chybu - správně je Leadtek Winfast 2000XP De Luxe, co?! To dávej za odnos. Vyšší cenu už to nemá.
    Naposledy upraveno uživatelem StD: 16-02-2011 v 18:09
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    3

    Dal jsem to sem proto, kdyby někdo řešil podobný problém. A také nemůžeš vědět všechno, ale je to opravdu PVR3000.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    OK, ale analog TVkartu ti už stejně nikdo nekoupí, ani na ten převod VHSkazet. To dávej zdarma. Věř mi, sám mám ještě dvě...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Feb 2011
    Příspěvků
    3

    Nejde samozřejmě o tuner, ale o nahrávání do PC. Dodnes se prodává z té doby Leadtek Winfast VC100, kde je mám dojem čip BT878 pro softwarové zpracování. Kartu jsem měl, ale nainstalovat ovladače byl horor a kvalita nic moc. Je mi líto PVR3000 vyhodit když by mohla někomu posloužit. O peníze mi ani tak nejde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29

    StD StD je offline
    Starousedlík SHW Avatar uživatele StD
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    1,969

    Citace Původně odesláno od mulisek Zobrazit příspěvek
    Nejde samozřejmě o tuner, ale o nahrávání do PC. Dodnes se prodává z té doby Leadtek Winfast VC100, kde je mám dojem čip BT878 pro softwarové zpracování. Kartu jsem měl, ale nainstalovat ovladače byl horor a kvalita nic moc. Je mi líto PVR3000 vyhodit když by mohla někomu posloužit. O peníze mi ani tak nejde.
    Ten Brooktree/Connexant čip v tuneru je ti tam dnes na 2 věci - využiješ z toho jen ten A/D převodník a ten u Leadteku, přestože má HW Mpeg2 encoding, nestojí za moc. Můj Pinnacle to umí SW přes S-video vstup a z S-VHS videa s TBC mnohem líp. Ale ať je to tak nebo tak, jsou to věcičky pro znalce, kteří jsou ochotni si s tím ještě hrát (a ladit ovladače). Pro normálního smrtelníka to absolutně nemá cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    55

    Už niekoľko rokov používam (časom stále menej, mám aj exter HD) SAMSUNG DVD Recorder & VCR DVD-VCR 350. Beží to obomi smermi, iba dvomi šipkami (aj keď z DVD na kazetu som to potreboval iba raz). Možno niekto z Tvojich priateľov a známych má Samsung DVD-VCR 350, resp. 355.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nelze se dostat na HDD
    Od Johny86 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 06-01-2014, 08:08
  2. Jak se dostat pře BAN hromadné IP?
    Od maarkii v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-01-2013, 17:36
  3. Jak dostat data z HDD?
    Od Georginek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 25-03-2012, 18:50
  4. Jak se dostat ke smazaným SMS
    Od Liqid v sekci PDA a smartphony
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-11-2008, 18:03
  5. jak dostat video do PC
    Od Speda v sekci Video a TV
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 26-10-2008, 19:33