Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 21 z 21

Téma: Vymena vetraku ve zdroji.

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    tak sem tady po precteni nakych diskuzich zdroj (Fortron ATX-400PNF) rozdelal, ustrihl puvodni, pripajel jinej-ten uz sem mel v bedne, ale i po letech je tichy, tak sem to chtel vyzkouset (http://www.avadirect.com/product_det...asp?PRID=12213) vetracek a zadelal. Po pripojeni do site vypadly pojistky ...barvoslepy nejsem. Nejsem zadnej elektrikar, ale na tom ze zdroje je 12V/0,6A a na novem bylo 12V/0,16A, mohl by v tomhle byt problem?
    Kdyz sem tam namontoval puvodni vetrak, vse v pohode, nic se zrejme neposkodilo..
    Naposledy upraveno uživatelem ChongLi: 05-01-2010 v 13:26
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od ChongLi Zobrazit příspěvek
    tak sem tady po precteni nakych diskuzich zdroj rozdelal, ustrihl puvodni, pripajel jinej vetracek a zadelal. Po pripojeni do site vypadly pojistky ...barvoslepy nejsem. Nejsem zadnej elektrikar, ale na tom ze zdroje je 12V/0,6A a na novem bylo 12V/0,16A, mohl by v tomhle byt problem?
    Kdyz sem tam namontoval puvodni vetrak, vse v pohode, nic se zrejme neposkodilo..
    Tak to je zase prispevek! Co takhle popsat co je to presne za zdroj, co jsi tam daval za vetrak, pripadne prilozit i nejake fotky zdroje a pripadne fotky vnitrku zdroje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    updated :-X
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Pokud ten větrák byl předtím Ok, tak to opravdu musela bejt chyba pájení (např. si nedostatečně zalepil el. páskou/smršťovací bužírkou spoj a vznik tam skrat nebo tak něco.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    3

    No zapajel sem to celkem standartne a prelepil izolackou..v tom proudu to byt teda nemuze? Jedine me napada, jestli sem ten spoj nekde nepriskrip a dostal se na kostru..ale tomu se mi nejak verit nechce.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1,391

    Citace Původně odesláno od ChongLi Zobrazit příspěvek
    No zapajel sem to celkem standartne a prelepil izolackou..v tom proudu to byt teda nemuze? Jedine me napada, jestli sem ten spoj nekde nepriskrip a dostal se na kostru..ale tomu se mi nejak verit nechce.
    No jestli ten udaj co jsi napsal je z ventilatoru, tak ten novy bere mene nez ten stary. Coz je dobre a urcite ne na zavadu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Výměna ventilátoru ve zdroji
    Od lukbe v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 31-03-2013, 20:16
  2. Problémy se zdroji
    Od Dejw.N v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 04-11-2010, 18:39
  3. Zkusenosti se zdroji na SLI
    Od Vladimir_ v sekci Zdroje
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 15:43
  4. info o zdroji
    Od BlackFrog v sekci Zdroje
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-11-2006, 15:07
  5. Výměna fanu ve zdroji??
    Od P@pi v sekci Zdroje
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-08-2006, 02:37