Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HP Compaq Presario C790EC - ano ci ne?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Zdravim,
    potreboval bych poradit ohledne nakupu notase. Nasel jsem si tenhle - http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400810140CEIXH . Co na neho rikate? Melo by to byt pro segru, jede do zahranici a potrebuje notas na net, klasicke vyuzivani jako filmy, hudbu, sem tam neco v Office, atd. Hlavne bych chtel, aby ten notas mel pripojeni jak Wifi, tak klasicke sitove a nejlepe taky webovou kameru. Jde mi o to, aby, kdyz by se chtela s nami spojit pres skype ci webovou kameru, at nema milion dalsich hejblat kolem toho, ale co nejvice uvnitr notase, at to ma vsechno po kupe. A at ten notas taky neco vydrzi. Jinak jestli doporucite jiny, sem s nim. Cenova hranice je 15 000,- To uz je max. strop. A jinak musi byt s OS, 2 GB pameti, disk kolem te 160 GB, vypalovacka, uvazoval jsem o Bluetooth ci firewire portu, ale mam to tam chtit? Ten typ, co jsem si vybral to nema, protze jinak ma vsechno co jsem chtel, takze jsem to vypustil. Predem diky za rady a navrhy.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Za tu cenu mi připadne skvělá Toshiba Satellite A210-19J, je kvalitní, parametry má také dobré...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A co tenhle? http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400810140CEIPG Samozrejme bych k tomu prikoupil 1 GB pameti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    No, nevvypadá špatně, ale VGA také nic moc...nevidím ale důvod nekoupit tu 210ku na AMD, tam nemusíš dokupovat nic a až na lepší VGA je myslím stejný...
    Případně 300ka na AMD http://www.alfacomp.cz/php/product.p...400810140CDIPO
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No tak ta 210ta i A300ka vypadaji velmi dobre. Je rozdil v tom procaku veliky? A jeste neco. Porad jsem uvazoval o Intelu. Nemusim mit s AMD strach? Nejak mam v hlave zafixovane, ze v notasu jedine Intel. Ale necham se velice rad poucit. :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Encore1106
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    430

    Nevím, proč by si měl mít strach z AMD, zvlášť pro takové použítí, jaké píšeš.
    Stejně tak o Toshiby se bát nemusíš, dělá celkem slušné notebooky.

    Ta A300D-11S má integrovanou grafiku, takže může mít o něco větší výdž, ale hry si na tom moc nezahraje. Na druhé straně A210-19J má lepší grafiku, což se podepíše trochu na výdrzži..
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 04-08-2008 v 21:56 Důvod: odstraněn nevhodný smajl
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Baterie, compaq presario...
    Od jeninicicek v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 06-11-2012, 10:03
  2. DDR2: Ram pro hp compaq presario v6000
    Od Strongmann v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 18-04-2011, 01:29
  3. Grafika do PC HP COMPAQ Presario
    Od konev33 v sekci Grafické karty
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 01-07-2010, 16:49
  4. Compaq Presario CQ71-115EF
    Od R4ptor v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-10-2009, 10:12
  5. compaq presario
    Od daaneastman v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 26-05-2007, 04:49