Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Výběr 22palcového monitoru za nízkou cenu

Braveman (1)|4.8.2008 23:13
Zdravím guru, chtěl bych si koupit levnější 22´ monitor (cena okolo 4000Kč) a tak jsem se chtěl zeptat, jestli máte někdo zkušenost s Hyundai ImageQuest X224WA?
Pokoušel jsem se najít nějaké zkušenosti s ním na netu, ale kromě CzechComputeru ( [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ) a jednoho polského webu jsem nic nenašel. Případá mi jako super monitor za super cenu...
Jediným možným minusem je, že nemá DVI, ale netuším o co bych tím mohl přijít. Mmntálně mi na stole sedí 17´ Ilyama monitor v důchodovém věku takže tyhle výkřiky mody mi moc neříkají :)
V počítači mám GK GeForce 8600GT (512MB GDDR3) a využíván zejména na editaci databáze internetových stránek, hry a seriály.

Nebo máte někdo zajímavější a osvědčenější monitor v této cenové relaci?!

Díky..
Deee-aN (3834)|4.8.2008 23:39
Co se DVI a vůbec monitorů v této cenové kategorii týče, čti https://www.svethardware.cz/forum/showthread.php/21000-problem-s-lcd-acer-prosba-o-radu#148503 od postu č.6 až do konce. Za 4k se kupují monitory do kanclu, kde je spíš důležitá cena, než kvalita zobrazení. Trochu přitlač a podívej se na nabídku např. Samsungu kolem 6k, tam chybu neuděláš, Pamatuj, LCD nekupuješ na jednu sezonu, vyplatí se vzít něco slušnějšího.
vmax (23)|5.8.2008 03:27
bratr ma 22" LG (presny model si nepamatuji) za cenu okolo peti tisic, a za tu cenu paradni monitor. osobne bych volil v teto cenove kategorii jedine LG nebo Samsung.
matyyy (2527)|5.8.2008 09:16
tenhle monitor sem koupil tatíkovi do kanclu, podsvícení je nic moc, odezva dobrá, hlavně kvalita zobrazení díky dsub je tragická (pomohla až matrox grafika na mojim radeonu je to katastrofa, ikdyž moje lcdčko přes dsub zobrazuje úplně v pohodě)

jestli chceš tip na něco jó levnýho tak v makru těď maj v akci nějaký 22" Fujitsusiemes s DVI za 3500 s DPH
kolecko (65)|7.10.2008 23:24
FS D22W

Ma aj DVI a kabel je v cene, ale ma nizku nohu, neda sa dvihat.
Podsvietenie nie je uplne spickove, ale inac je fajn.

[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Toto ma kolega doma, photo by iPhone.