Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 31

Téma: potřeboval bych poradit.

  1. #16
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    16

    mno tento komp sem nekupoval já, ale rodiče.. já mám NTB Toshiba Satellite P200D ... jinak tedka hodně času právě trávím na desktopu a ty fpska mi tam prostě hodně vadí a pouštím na tomto pc i filmy na TV ve Full HD tak někdy to de dost citelně poznat..
    .
    pokud budu muset tak koupím novej zdroj, ale do grafický moc investovat nechci,.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    16

    [QUOTE=johny__g;148724EDIT: tak tenhle zdroj tam máš těžko, tohle je zdroj do nějakého miniPC.[/QUOTE]

    mno ta počítačová skřín od Hewlett-Packard je o 30 % menší než normální poč. skříně.. já se v tomto moc nevyznám jen mi jde o výkon ./
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    mno ta počítačová skřín od Hewlett-Packard je o 30 % menší než normální poč. skříně..
    Chudák zdroj. IMHO to dává jen díky tomu, že tam je tak nevýkonná GK (s max. spotřebou 27W). To je dvojnásob blbý, protože výkonnější zdroj seženeš v takovémto formátu dost těžko, a bez něj bych na upgrade GK ani nepomýšlel.

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    já se v tomto moc nevyznám jen mi jde o výkon ./
    Kde není odpovídající HW, tam výkon prostě nebude.
    Naposledy upraveno uživatelem r34ktor: 05-08-2008 v 21:35 Důvod: Upravena formulace.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Je jedine reseni jak nazenes vykon .. kup lepsi grafiku ktera ovsem bude potrebovat novy zdroj..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    16

    stačilo by výměna zdroje ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    stačilo by výměna zdroje ?
    Nestačila. Musíš vyměnit i GK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    stačilo by výměna zdroje ?
    Zdroj menis kvuli grafice grafiku kvuli vykonu
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Jo, jenže zdroj se mu nevejde do skříně :-). Takže kvůli výkonu mění grafiku, kvůli grafice skříň.... Kam to půjde dál? Vejde se Ti větší PC skříň pod stůl? :-).
    Ne, sice to asi bude nutnost, ale nechceš nám sem třeba dát fotku tvojí skříně a zdroje. Ať je to na tuty?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    Tak sme sa dostali do zaujímavej situácie, neníme GPU, zdroj a skrinku to už treba do toho investovať trocha viac
    Naposledy upraveno uživatelem Klingacikx: 06-08-2008 v 09:02
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Taky se připojím s radou... Věnuj počítač rodičům a kup si něco na hry, když chceš hrát hry
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Dkas: Hezká proklamace, ale výměna skříně, zdroje a grafiky se vejde do peti tisic (s nejakou 38neco), a za to novej komp nesezene.... CPU Ramky muzou zustat v klidu, deska asi nebude nic moc, ale taky. A montory se jim dva doma taky nevalej....
    (Nehlede na to, že je pravděpodobnost, že ta 8500 je vadná a časem odejde)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    16

    dík všem za radu koupím lepší grafiku a k tomu zdroj, ted sem se díval a vytáhnul sem starej zdroj ze starýho kompu ( 1 gb ram, 9600 ati + athlon x2 3600+ ) se mi do te skříně vejde, sice těsně, ale vejde
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Pokud chceš použít ten starý, tak napiš, co je to zač. Jestli to má vůbec cenu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele dkas
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    202

    Citace Původně odesláno od Logout Zobrazit příspěvek
    Dkas: Hezká proklamace, ale výměna skříně, zdroje a grafiky se vejde do peti tisic (s nejakou 38neco), a za to novej komp nesezene.... CPU Ramky muzou zustat v klidu, deska asi nebude nic moc, ale taky. A montory se jim dva doma taky nevalej....
    (Nehlede na to, že je pravděpodobnost, že ta 8500 je vadná a časem odejde)
    To jsem myslel spíše nevážně samozřejmě. I když originální značkový počítače se upgradují docela obtížně...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Opravdu by nebylo marny sem dat tu fotku takhle z popisu se blbe vymeslej naky extra reseni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 3 PrvníPrvní 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Potřeboval bych poradit s formátováním druhého disku v PC.
    Od Stchepa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-07-2013, 19:00
  2. Potřeboval bych poradit.
    Od Finker v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-01-2013, 23:33
  3. Potřeboval bych poradit nejspíš od elektrikáře...Čip
    Od Darkhunter v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-09-2012, 12:52
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-11-2011, 12:50
  5. Potřeboval bych poradit s update biost
    Od Honzaaa v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 15:16