Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 31

Téma: potřeboval bych poradit.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    16

    Ahoj.

    Mám PC o sestavě; 2GB RAM Mhz asi 800, GPU N8500GT, CPU C2Q Q6600 2,40 8MB CACHE + WINDOWS VISTA 32 Bit..

    Mám hrozně málo fps, a potřeboval bych poradit jak vytáhnout výkon, třeba taktování CPU nebo tak..

    btw. třeba V CS:S při rozlišení 1024x768 +žádné zaptnuté efekty tak mám kolem 60-130 FPS..což si myslím že je směšně málo. děkuju za help.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Jenom se zeptam - co zdroj, ten mas jakej ?
    mas antivirus/antispyware ?
    neprehriva se Ti neco ?
    nemas disk v PIO modu ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele Deee-aN
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3,872

    IMHO 60 - 130FPS je na hraní až až. Řešil bych to až spadneš pod 30.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    CS:S je starsi hra proto ti to i popsana grafika dokaze utahnout v mistech na 130fps. 30 fps ti to hodi ve chvili kdy probehnes nejakym smoke granatem nebo kdyz se kolem tebe bude motat hodne lidi a verim zeje to dost neprijemne (sam sem css hraval) to pak clovek s problemem trefi hlavu. Nicmene k tematu .. problem je jednoznacne v graficke karte 8500gt neni zadne delo ke zbytku sestavy a na hrani by se daleko lepe hodila nejaka 38xx nebo 48xx. BTW kdo ti do takove sestavy poradil tu 8500GT?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    16

    já sem si koupil takovouhle sestavu... nj ale u mé starší 9600 ATi sem měl třeba v cod2 na dx7 střední detaily 150 STÁLÝCH FPS a tedka na stejném rozlišení 1200*1024 mám opět 70-130 MAX. myslím že tu bude problém s vistami že mi to hodně žere a taky bych mohl přetaktovat procesory?
    .
    mno zdroj malý 230
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    mno zdroj malý 230
    230W ? a Q Intel ?
    doufam, ze je to spatne napsano
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    já sem si koupil takovouhle sestavu... nj ale u mé starší 9600 ATi sem měl třeba v cod2 na dx7 střední detaily 150 STÁLÝCH FPS a tedka na stejném rozlišení 1200*1024 mám opět 70-130 MAX. myslím že tu bude problém s vistami že mi to hodně žere a taky bych mohl přetaktovat procesory?
    .
    mno zdroj malý 230
    Spis myslim ze si z tebe nekdo krute vystrelil napis sem celou sestavu .. btw kdy jsi to kupoval ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    16

    před půl rokem...z elektroworldu
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    před půl rokem...z elektroworldu
    looool
    napis to sem pls cely (pouzij treba Everest) + napis znacku zdroje

    BTW: Uprimnou soustrast
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    před půl rokem...z elektroworldu
    A jsme doma
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    hmmm... jen tak pro predstavu, tenhle bude asi skoro stejny, co ? http://www.electroworld.cz/is-bin/IN...QAAAEOqj803xij
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele r34ktor
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    7,554

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    Mám PC o sestavě; 2GB RAM Mhz asi 800, GPU N8500GT, CPU C2Q Q6600 2,40 8MB CACHE + WINDOWS VISTA 32 Bit..

    Mám hrozně málo fps, a potřeboval bych poradit jak vytáhnout výkon, třeba taktování CPU nebo tak..

    btw. třeba V CS:S při rozlišení 1024x768 +žádné zaptnuté efekty tak mám kolem 60-130 FPS..což si myslím že je směšně málo. děkuju za help.
    Výsledek odpovídá použité grafické kartě. Pokud chceš lepší FPS, kup si výkonnější.

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    mno zdroj malý 230
    Hoď sem foto štítku zdroje. Ale pokud je to pravda, tak máš ultimátně nevyvážený šílený kombo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    16

    SALAMANDER jj jen ta grafika...

    REAKTOR téměř stejný tomuhle
    http://www.fsp-group.com.tw/english/...=152&proid=150
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele johny__g
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    6,443

    Citace Původně odesláno od DGstores Zobrazit příspěvek
    já sem si koupil takovouhle sestavu... nj ale u mé starší 9600 ATi sem měl třeba v cod2 na dx7 střední detaily 150 STÁLÝCH FPS a tedka na stejném rozlišení 1200*1024 mám opět 70-130 MAX. myslím že tu bude problém s vistami že mi to hodně žere a taky bych mohl přetaktovat procesory?
    .
    mno zdroj malý 230
    On asi myslí 230 V . No ale stejně, jestli si chce koupit novou grafiku tak musí mít i nový zdroj, pochybuju že v hypermarketu mu tam dali něco slušnýho.

    Ta sestava co postnul Salamander je vážně výborný příklad naprosto zcestně navrženého herního počítače. Asi počítají že lamy se chytnou na to 4jádro a budou si myslet jaký to není dělo. Přitom zrovna 4jádro je na hry zbytečnost a zbytek PC je odpad, který někde ležel ve skladu a obchodníci se ho potřebovali zbavit.

    EDIT: tak tenhle zdroj tam máš těžko, tohle je zdroj do nějakého miniPC.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,259

    hmm... cim dal tim zajimavejsi ... co tam asi dela tak malej zdroj
    Nej doporuceni co vymyslim - zbav se toho PC pls
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Potřeboval bych poradit s formátováním druhého disku v PC.
    Od Stchepa v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 06-07-2013, 18:00
  2. Potřeboval bych poradit.
    Od Finker v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-01-2013, 22:33
  3. Potřeboval bych poradit nejspíš od elektrikáře...Čip
    Od Darkhunter v sekci Volná témata
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-09-2012, 11:52
  4. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 11-11-2011, 11:50
  5. Potřeboval bych poradit s update biost
    Od Honzaaa v sekci Ovladače a BIOSy
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 04-02-2007, 14:16