Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: HP Compaq nx6310 Žádné pevné diskz???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    1

    Při instalaci Windows XP professional to hlásí,že v počítači nejsou žádné pevné diskz. Při tom na cd k počítači žádné ovladače nebyly, a ani na stránkách jsem je nenašel. Může mi prosím někdo pomoci?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Citace Původně odesláno od vejce
    Při instalaci Windows XP professional to hlásí,že v počítači nejsou žádné pevné diskz. Při tom na cd k počítači žádné ovladače nebyly, a ani na stránkách jsem je nenašel. Může mi prosím někdo pomoci?
    Musíš první napsat jakou máš desku

    EDIT: Promiň nevšiml jsem si, že je to v titulce. Zkusím se mrknout po netu, jakej má ten Compaq řadič, ale nevím, nevím...

    EDIT2: Tak tenhle odkaz by měl Tvůj problém vyřešit: http://h18007.www1.hp.com/support/fi...oad/23306.html
    Vytvoříš na jiném PC disketu, při spuštění instalace WIN stiskni F6, načteš ty drivery z diskety a mělo by to být OKI
    Naposledy upraveno uživatelem boboco: 21-10-2006 v 16:09
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od boboco
    Vytvoříš na jiném PC disketu, při spuštění instalace WIN stiskni F6, načteš ty drivery z diskety a mělo by to být OKI
    jo a jak dam do tohoto NB disketu??disketovku to fakt nema..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Citace Původně odesláno od stess
    jo a jak dam do tohoto NB disketu??disketovku to fakt nema..
    uff, tak pak jedině přímo upravit instalaci windows, to je teda pitomá komplikace
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od boboco
    uff, tak pak jedině přímo upravit instalaci windows, to je teda pitomá komplikace

    vyreseno jinak..v computer setup jsem odpojila sata native mode a uzh to jde..
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,045

    Citace Původně odesláno od stess
    vyreseno jinak..v computer setup jsem odpojila sata native mode a uzh to jde..
    Tak to jo Když si dá člověk v normálním stolním PC AHCI nebo RAID, tak mu windows (bez dodatečných driverů) taky samozřejmě nenajde disky. Hlavně žes to vyřešil.
    Odpovídat lze po přihlášení