Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Takovej obycejny kompl za 18000,-

  1. #1
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Jeste jsem neskladal PC s AM2 ale uz nastala ta doba kdy S939 posilam do hrobu Tak by me zajimalo co rikate na tuto sestavu: (hlavne z hlediska kompatibility zda tam nebude nejaky problem)

    CPU: AMD Athlon 64 X2 3800+ EE (socket AM2) BOX - 4037,-
    BOARD: Asus M2N-E - nForce 570 Ultra - 2108,-
    GPU: Asus EAX1600PRO/TD 256MB, PCI-E - 2000,-
    RAM: 2xKingmax DIMM 512MB DDR II 800MHz - 2850,-
    CASE: Jeste nenam vybraneja ale tak do 800,-
    PSU: RAPTOXX Professional 450W, PFC, P4, 20/24pin, SATA, 12cm fan - 677,-
    HDD: Seagate Barracuda ES ST3250820NS - 250GB SATA II - 1887,-
    DVD: LG DVD±RW/RAM GSA-H22N 8x8x18x18x bulk black - 760,-

    Celkem bez dane: 15119,-
    Celkem s dani: 17992,-

    Jo a jeste dotaz: Mate nekdo uz zkusenosti s temi novymi disky Seagate Barracuda ES?

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    EDIT: Sestava je, řekl bych, OK.
    Naposledy upraveno uživatelem wizaard: 22-10-2006 v 10:26
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Jo a jeste jedna vec
    Docela marne hledam nejaky chladic na Asus EAX1600PRO/TD 256MB Ja na ni mam Zalman VF900-CU LED jenze kdyz se podivate na jeho moznosti instalace tak jde dat proste kamkoli. No a problem je ze karta je sice X1600Pro ale spada do kategorie 4 (viz obrazek) Coz je problem protoze co jsem se dival tak vetsina levnych chladicu spada do kategorie 1 Takze dotaz: Vite o nejakem jinem chladici (levnejsim) co by spadal do kategorie 4?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    No... nestačil byl klon VF700? Tedy nějaký Primecooler podobný těmto:

    Hliník
    Hliník-měď
    Měď

    V technických parametrech je podporovaná GeForce FX5900-5950, takže by teoreticky neměl být problém. Cena za nejlevnější (hliník) je od 270Kč a za nejdražší (měď) 700Kč.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Jo na ten Primecooler jsem se uz dival a urcite by stacil ale...
    Pisou tam ze "Chladič je dle údajů výrobce kompatibilní s kompletním sortimentem karet ATI řady 9 a X, resp. nVidia GeForce 4 MX/Ti, FX5200 ~ FX5950, 6600 až 6800 Ultra."
    Kdyz to prevedu do znaceni toho Zalmanu tak:
    ATI rady 9 a X = 1
    resp. nVidia GeForce 4 MX/Ti = 1
    FX5200 ~ FX5950 = 1 a 4
    6800 Ultra = 5
    a zustava 6600 a to bude bud 1 a nebo 3 coz ale neni jiste
    Ja potrebuju rozmer 3... Nechapu proc to vyrobci chladicu neudelaji tak pekne jak to ma Zalman Kdo se v tom ma pak vyznat
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    bednu vem i se zdrojem ASUS TA581 350W. imho to utahne a horsi jak nejaky noname raptor to taky nebude.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od ICEBOSS
    bednu vem i se zdrojem ASUS TA581 350W. imho to utahne a horsi jak nejaky noname raptor to taky nebude.
    To jsem tomu typkovi pro ktereho to je taky nabizel ale mu se nelibi proste... Zadny Asus ani Thermaltake Mambo... Tam se mu zase nelibi dvirka. No komu neni rady tomu neni pomoci Jedine co se mu libi je Foxconn TLA-570A no mam ji za 520,- s dani a zas tak hrozna neni Jedine co me trapi je vetrak na grafice jinak jinou grafiku dat nemuzu pac uz je koupena
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Citace Původně odesláno od first.indian
    Jo na ten Primecooler jsem se uz dival a urcite by stacil ale...
    Pisou tam ze "Chladič je dle údajů výrobce kompatibilní s kompletním sortimentem karet ATI řady 9 a X, resp. nVidia GeForce 4 MX/Ti, FX5200 ~ FX5950, 6600 až 6800 Ultra."
    Kdyz to prevedu do znaceni toho Zalmanu tak:
    ATI rady 9 a X = 1
    resp. nVidia GeForce 4 MX/Ti = 1
    FX5200 ~ FX5950 = 1 a 4
    6800 Ultra = 5
    a zustava 6600 a to bude bud 1 a nebo 3 coz ale neni jiste
    Ja potrebuju rozmer 3... Nechapu proc to vyrobci chladicu neudelaji tak pekne jak to ma Zalman Kdo se v tom ma pak vyznat
    Chlape, v tom případě si rozmysli, co chceš, protože jsi psal, že potřebuješ rozměr 4, ne 3. Takže jak to teda konkrétně je? Kolik mm potřebuješ rozteč?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele first.indian
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    705

    Citace Původně odesláno od wizaard
    Chlape, v tom případě si rozmysli, co chceš, protože jsi psal, že potřebuješ rozměr 4, ne 3. Takže jak to teda konkrétně je? Kolik mm potřebuješ rozteč?
    Aaaaa sorry fakt ze jo jem z toho cely popleteny a hlavne jsem to psal podle manualu co jsem dostal k chladici a tam je to trochu jinak nez maji ted na webu. No podle webu je to teda urcite rozmer cislo 3. No az to zmerim tak udelam nove vlakno mezi grafikama, tady to stejne nema co delat...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Studentský notebook do 18000 Kč
    Od hudson161 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 59
    Poslední příspěvek: 30-06-2009, 20:36