Tak zde je můj soutěžní wallpaper, všechny materiály na něj jsou moje vlastní práce.
Tak zde je můj soutěžní wallpaper, všechny materiály na něj jsou moje vlastní práce.
Naposledy upraveno uživatelem ghost_inferno: 08-08-2008 v 20:28 Důvod: chyba
Docela pěkný, ale zkus si projít pravidla, konkrétně 3. krok v odstavci Postup pro účast....![]()
už je to ok?
Nevím, co myslíš ty....?
Naposledy upraveno uživatelem husky14: 08-08-2008 v 22:25
Zajímavé. Musím říci, že jako vlastní tvorba je to velmi dobré.![]()
no jestli se doopravdy jedna vse o vlastni tvorbu tak teda smekam ... naprosto jina kvalita nez vse ostatni...ale abych rekl pravdu tak se mi tomu nechce moc verit....sem radeji dej nakou rozpracovanou cast toho...
a ja tomu verim![]()
nejde o šťouralství, al spíš o to, že na netu nejsou vždy slušní a poctiví lidé...takže se stává, že cizý díla vydávají za své...
toto je jen pro kontrolu...
Jinak tvůj výtvor se mi taky líbí...jen se mi nelíbí ta reklama na Genius...
je to moc profláklej název...
Jinak smekám před lidmi jako jsi ty...tak se s tím pachtit, tvořit to...na to já nidky neměl nervy...![]()
Nechci být za dalšího šťourala ale ani teď to neni podle pravidel
Máš to chybně pojmenovaný a v první zprávě taky chybí název viz "Postup pro účast".
Neber to tak že šťourám ale že ti pomáhám aby se tento výtvor dostal do soutěže![]()
Naposledy upraveno uživatelem ILJUSIN: 12-08-2008 v 15:37
nojo ale jak tuhle zprávu ednout aby to bylo v pořátku?
myslim ze z toho modelu by se dalo vytezit vic ;-)![]()
Vypadá to pěkně, můžu se zeptat k čemu byl původně tvořen ten model? je fakt povedenej a pochybuju, že bys ho dělal jenom kvůli této soutěži, to by byla podle mě zbytečnost
Ještě obecně k tomuto kolu, nečetl jsem sice pravidla pro tohle kolo slovo od slova ale nikde sem nenarazil na pravidlo že wallpaper MUSÍ logo geniusu obsahovat, jak to teda je? (ptám se protože zatím ho tam mají asi všichni). Téma je génius a ne genius.