tak jsem se také zapojil do soutěže, tak pls řekněte, co je špatně, co se vám nelíbí a co byste vylepšili, díky moc za rady a komemty dopředua použil jsem pouze toto logo Geniusu
![]()
tak jsem se také zapojil do soutěže, tak pls řekněte, co je špatně, co se vám nelíbí a co byste vylepšili, díky moc za rady a komemty dopředua použil jsem pouze toto logo Geniusu
![]()
Vůbec to není špatné. Jen možná barvy až příliš do sebe splývají.![]()
moc jsem si tím nehrál, takže ještě dodělám a zase jsem nechtěl, aby to moc křičelo a nebylo kontrastní, aby se to dalo použít jako wallpaper, ale díky, ještě upravím a dneska to postnu večer snad
řekl bych ,že to hraničí s reklamou ... uvidíme co na to KP
nevadí
tady mám další verzi, takže pls porovnejte jaká je lepší
Já jsem to nemyslel jako vtíračku, jen jsem si nevšimnul, že je tam nápis gÉnius, myslel, že je to wall s tématikou firmy Genius, tak jsem to tak pojal, ale jaksi jsem si toho všimnul až teď a už to nehodlám přepracovávat.
PS: tady je ještě 3. verze, tak řekněte, co ještě schází nebo přebýváa který je nej
Mno myslím že když je pravděpodobný sponzor Genius, tak to bude asi o značce.
aha tak to jsem nenašla-nehledala,ale pořád je téma s dlouhým É,hádat se ale nebudu.
Ale no tak, psát se zapnutým Caps Lockem je neslušné a v rámci dobré virtuální společnosti se to nedělá.
Porota "Výzvy pro talentované" jste vy všichni, registrovaní čtenáři Světa hardware.
Je to podle pravidel (v kterých mimochodem stojí: "Nesmí obsahovat reklamu kromě propagace značky Genius") a tedy zcela v pořádku.
V pravidlech/informacích o spuštění tohoto kola to je přece jasně na začátku vidět - je tomu věnován celý odstavec i s logem Genius (nejde přehlédnout, pokud pravidla někdo poctivě pročítá).
Přesně tak.
Genius je přece v angličtině významově to samé jako Génius, takže pokud není výslovně definováno, na co je třeba se zaměřovat, je to už jen na představě tvůrce wallpaperu, jakým směrem se vydá.