čego. nainstaloval som najnovsie infium... doteraz som pouzival len icq klienta (jabber a phone som mal vypnuty).
no teraz sa mi tam pri prvom spusteni pridal aj nejaky dalsi klient ktory v nastaveniach ani nejde vypnut. a vzdy pri spusteni mi hlasi ze chybne heslo. preto by som toho klienta rad vypol. vyzera to ako mail na domene qip.ru... ale ja som ziadny nezakladal.
vie niekto ako toho klienta odstranit? dik
no teraz sa mi tam pri prvom spusteni pridal aj nejaky dalsi klient ktory v nastaveniach ani nejde vypnut. a vzdy pri spusteni mi hlasi ze chybne heslo. preto by som toho klienta rad vypol. vyzera to ako mail na domene qip.ru... ale ja som ziadny nezakladal.
vie niekto ako toho klienta odstranit? dik
kdysi davno kdyz jsem me infium 9000beta, tak jsem taky dlouho hledal a co pouzivas za ucty se nastavuje jinde nez v tom nastaveni s kteryho mas screenshot -> proste hledej dalsi nastaveni uctu...
tak jsem si nainstaloval taky ten novy qip infium a taky mi to udelalo tenhle ucet, je to ten ucet registrovany na qip.ru pod kterym jsou ostatni hesla.
Používám QIP, v práci Infium, a hrozně mně štve, když mi někdo něco nutí. Já si na QIP.ru žádný účet nastavovat nebudu, ani nechci mít QIP.ru jako homepage. Pokud moje staré Infuim nebude komunikovat, radší si na jabbera pořídím Mirandu a normální QIP. BTW taky jsem se nikde nedočetl, co to je a proč je to nutné....