Takze ted pridam zase neco z jineho soudku... Snad se bude libit vic nez predchozi vytvory. Jedna se o "uctivaneho mimozemskeho genia"Cele jsem to vymodeloval v 3d progamu ->Autodesk Maya + Zbrush + upravoval pote ve photoshopu...
Takze ted pridam zase neco z jineho soudku... Snad se bude libit vic nez predchozi vytvory. Jedna se o "uctivaneho mimozemskeho genia"Cele jsem to vymodeloval v 3d progamu ->Autodesk Maya + Zbrush + upravoval pote ve photoshopu...
Naposledy upraveno uživatelem hanusm: 11-08-2008 v 21:23
wall je to vážně pěknej + velkej obdiv za to modelování apod.
Tomu se rika osobni vklad. Jsem rad, ze jsou tu porad i lidi, co delaji o neco vice nez prebarvovani loga "Genius".
Pekny, ale chtelo by ho to nejak odlisit. Treba aby mu hlava trochu zarila a byla cervena nebo tak neco. Takhle vypada jako jeden z nich (coz geniove uplne ve zvyku nemaji).
Naposledy upraveno uživatelem hanusm: 11-08-2008 v 22:12
Zvyš segmentaci v ZBrush, takhle je vidět každej polygon. Nebo aplikuj HyperNURBS v Maye.
Nezvládá ti to PC nebo proč už to tak není teď? Mně to přijde hrozně "polygonový", ale jinak zajímavý. Pěkné.
Dost zvláštní a dost odlišné od zdejších wall...ale vážně zajímavé...
no mohl bys mu dat takovou tu cepici s hranatým koncemale vipada to fakt velice dobře a originalně narozdil od ostatnich(tim samozdřejmě nemyslim všechny) fakt good work man!
moc pěknéMě se to líbí. (ta původní verze víc
)
Klobouk dolu, moc pekne.![]()
také se líbí, ale jsou nekvalitní![]()