Díky, a máš pravdu, že case alias vánoční stromeček rád moc nemám...jinak světla použivám rád, ale musí to všechno ladit a nesmí to být přeplácaný...
Díky, a máš pravdu, že case alias vánoční stromeček rád moc nemám...jinak světla použivám rád, ale musí to všechno ladit a nesmí to být přeplácaný...
Tak tohle je hiroshima-hadr..... musim říct že jsem chtěl jít do týhle soutěže taky, ale ponekud mi padla čelist když jsem klik na "zatím" vybrané casy.... na tohle asi fakt nemam
Stooby a Zbyšek to tu pěkně rozsekli, ale i ostatní se rozhodně mají čím pochlubit, je to radost, prohlížet si ty krásné kompíkyPůvodně odesláno od Twif
Sám bych udělal maximálně tak budku pro ptáčky, ale na tohle nemám
![]()
Opravdu bezva, i když teď nebudu mít co dělat, neboť jsem do svého modu chtěl dát dost podobných věcí a teď bych jen kopíroval
jen tak mimochodem - kde sehnat ty krytky na páčkové spínače (ty co vypadají jako ve stíhačce)
Hmm to tlacitko DVD je napojeni primo na desku v mechanice, nebo jak funguje? Ostatni me moc nezajima, ale tohle teda fakt jo. Zuzo vec!
Naposledy upraveno uživatelem Loli: 21-09-2007 v 21:35
Tak to je narez!!!!Nadherne, proste totalne za jedna a tak jeste originalni![]()
Taky se přídám spíš ke všem než k většině.Vážně vydařenej mod a do detailů.
tak to je fakt nejlepsi, klanim se![]()
sice ne moc originální ale moc pěkný case mod
stoobito jméno má už mezi casemoddingem tradici no
další povedený case
![]()
SUper práce, fakt že jo. Děláš i na zakázku?![]()
Jenom zírám a nemám slov.