Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 27

Téma: Nestabilita Internetu

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    51

    Dobry den mam problem s internetem, ma ho od O2 pres modem dsl 362 T, nedavcno jsem si koupil novou zakldni deskua byla mi odborne naistalovana ale od te doby je internet nestabilnia to tak ze pomeren casto stratí pripojeni a a "načítá" siťovou adresu po par minutach opet nabehne. Interne sem zkousel na jinem PC se stejnym modeme i kabelazi nevite cim by to mohlo byt?? Mam podezreni na integrovanou sitovou kartu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    To ale může být i tím modemem,jiný modem nebo router nemáš možnost vyzkoušet?Ten dlink 362t umí připojení i přes USB tak ho zkus připojit přes USB.
    Edit:Na jiném pc je situace s připojením stejná?Pokud ano,tak to vypadá na modem,pokud ne bude chyba zřejmě v té síťovce.
    Naposledy upraveno uživatelem alliens_labs: 14-08-2008 v 14:32
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Nejprve napis jak to dopadlo s tim druhym PC. Modem prideluje IP adresy pres DHCP, nebo mas je mas nastaveny staticky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Nejprve napis jak to dopadlo s tim druhym PC. Modem prideluje IP adresy pres DHCP, nebo mas je mas nastaveny staticky?


    S timto modemem DSL362 T musi mit nastaveno pridelovani pres DHCP,jinak pokud nastavis staticky,tak se dostanes jen na modem..
    Neni to router,jen obycejny modem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od alliens_labs Zobrazit příspěvek
    S timto modemem DSL362 T musi mit nastaveno pridelovani pres DHCP,jinak pokud nastavis staticky,tak se dostanes jen na modem..
    Neni to router,jen obycejny modem.
    Tak to si sypu popel na hlavu. Nicmene co jsem koukal na internet, tak tento modem ma problemy s Vistou. Nicmene je novy firmware, ktery ma toto resit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od HiLow Zobrazit příspěvek
    Tak to si sypu popel na hlavu. Nicmene co jsem koukal na internet, tak tento modem ma problemy s Vistou. Nicmene je novy firmware, ktery ma toto resit.
    HiLow:O nic nejde,nikdo nejsme dokonali..pracuju v O2 tak vim o cem mluvim.
    Ten firmware je tady:ftp://ftp.dlink.cz/Czech/DSL-362T/
    A forum ohledne Vindows Vista a tohoto modemu je tady:
    http://forum.zive.cz/viewtopic.php?f...st=0&sk=t&sd=a
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    51

    Mam XP takze tim to asi nebude pridelovani mam nastavene na automaticke na druhem pocitaci to jelo bezvadne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od Airmike Zobrazit příspěvek
    Mam XP takze tim to asi nebude pridelovani mam nastavene na automaticke na druhem pocitaci to jelo bezvadne.
    Tak pouzij firmware, ktery postoval alliens_labs. Muze resit i jine problemy.

    //EDIT: Vicemene to ale vypada opravdu na problem s integrovanou sitovou kartou a ne s modemem. Pokud mas moznost, vyzkousej jinou sitovou kartu.
    Naposledy upraveno uživatelem HiLow: 14-08-2008 v 16:42 Důvod: Doplneni
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    Citace Původně odesláno od Airmike Zobrazit příspěvek
    Mam XP takze tim to asi nebude pridelovani mam nastavene na automaticke na druhem pocitaci to jelo bezvadne.
    Pokud máš podezření na integrovanou síťovou kartu tak ji zkus přeinstalovat,případně reklamovat základní desku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Liqid
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    419

    Aktualizace ovladacu casto pomohou
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Ten modem zahoď, je to to nejhorší co existuje. Zcela nesmyslně má NAT ač firewall a další věci chybí a stejně máš jen jeden výstup. Navíc to stejně jen po minutě přeposílá vnější IP na síťovou kartu. S kvalitou linky telekomu a příliš malou NAT tabulkou se to při větším počtu připojení (P2P klient či i jen brouzdání po mnoha stránkách zároveň) zahltí a začne se restartovat.

    Doporučení je nastavit ho do režimu bridge a dát za něj router nebo ho zahodit a pořídit ADSL router. I kdybys ho totiž nakrásně zprovoznil, tak stejně se ti začne časem sr*t, za ty problémy to nestojí Já pořídil OEM router za pár set Kč a od té doby to běhá dobře. Nebo alespoň lépe jak předtím
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    51

    Mohl byste sem hodit odkaz a nejake hodnoceni k modemum ktere jsou podle vas nejlepsi ??
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od Airmike Zobrazit příspěvek
    Mohl byste sem hodit odkaz a nejake hodnoceni k modemum ktere jsou podle vas nejlepsi ??
    Jeste nez budes kupovat jiny modem, tak vyzkousej propojit dva PC pomoci krizeneho kabelu. (Dnes vetsinou nemusi byt krizeny, sitove karty si umi typ kabelu detekovat samy.) Pokud se sitovka nebude odpojovat, tak je opravdu problem jen v modemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    51

    Tak mma novou sitovku a zatimbez problemu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Citace Původně odesláno od Airmike Zobrazit příspěvek
    Tak mma novou sitovku a zatimbez problemu
    Nejlevnejsi reseni.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nestabilita grafických aplikací
    Od Sroty_cz v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 09-11-2011, 00:42
  2. Nestabilita po přetaktování CPU
    Od dracihnev v sekci Modding/tuning
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 29-07-2010, 23:07
  3. Problém - nestabilita v několika hrách
    Od Chromečka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 06-11-2008, 15:54
  4. DDR1: Nestabilita s DDR Kingmax 512 MB
    Od lastsaves v sekci Operační paměti
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 09-11-2007, 23:39
  5. ATI X1900XTX - nestabilita
    Od monty.lada v sekci Grafické karty
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 10-06-2007, 17:17