Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Gamepad GENIUS MaxFighter

Schizo (6)|14.8.2008 15:19
Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s tímto gamepadem? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Jde mi o to jaký má konektor, měl by to být klasický " placatý " pro Playstation. Jenomže jinde jsem se dočetl, že je zapojen přes USB .
CHtěl bych ho připojit k PC a nevím zda budu potřebovat přechodku PS2/PC, nebo zda (pokud to tak je ) bude USB z PS2 kompatibilní s USB na PC ?

Nemáte ho někdo doma?? Jak se s ním hraje, má zespodu nějaké úchyty ?? Bohužel informací o něm je pomálu a ani na stránkách výrobce se víc nedozvím. V klasickým obchodě jsem ho neviděl, abych ho ozkoušel .
HiLow (1000)|14.8.2008 15:52
[quote=Schizo;151760]Zdravím,
nemáte někdo zkušenosti s tímto gamepadem? [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]

Jde mi o to jaký má konektor, měl by to být klasický " placatý " pro Playstation. Jenomže jinde jsem se dočetl, že je zapojen přes USB .
CHtěl bych ho připojit k PC a nevím zda budu potřebovat přechodku PS2/PC, nebo zda (pokud to tak je ) bude USB z PS2 kompatibilní s USB na PC ?

Nemáte ho někdo doma?? Jak se s ním hraje, má zespodu nějaké úchyty ?? Bohužel informací o něm je pomálu a ani na stránkách výrobce se víc nedozvím. V klasickým obchodě jsem ho neviděl, abych ho ozkoušel .[/quote]

Tak nevim na CZC se pise ...
"Ke konzoli se tento gamepad připojuje přes PS2 Standard Gameport, kompatibilní je s konzolemi Sony PlayStation, PlayStation One a PlayStation 2."

.