Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: RAMka

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    34

    no,potreboval by som opat poradit,toto forum a ludia na nom su fakt useful +rep pre kazdeho
    potrebujem trochu upgradnut svoj NB,a to pomocou 256,alebo 512 ramky
    je to premio 6010N,mohli by ste navrhnut nejake konkretne riesenia?
    thx in advance
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    eraser

    Najcennejšia rada v takomto prípade je, že je nutné vyskúšať rôzne moduly od výrobcov, či sú s tvojím notebookom kompatibilné.

    Čo sa týka typu, tak to si spusti CPU-Z a cez neho vyčítač, akým modulom, resp. modulmi máš osadenie pamäťové sloty - počet modulov, ich takt, veľkosť, typ.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    34

    este predtym nez ten program vyskusam:
    mam tam 256mb na 266MHz,a v manuali je udana rozsiritelnost na 1Gb
    asi kupim pamat s rovnakym taktom
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    34

    tak,vyrobca neklamal
    type: DDR
    size: 256 MB
    frequency: 133MHz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Je dobré znát i časování (Timing). V CPU-Z je vše...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od tgfh
    Je dobré znát i časování (Timing). V CPU-Z je vše...
    pointa je to ze mam kupit absolutne identicke pamate? ak som to dobre pochopil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    eraser

    Identickými parametrami získaš nejaké to percento záruky, že daný modul sa využije naplno a nebude spôsobovať problémy, napr. ak by bol podtaktovaný (tu je pravdepodobnosť konfliktov veľmi nízka), prípadne zredukovaný timing, atď.

    Ďalej zvoľ lepšieho výrobcu a nezabudni, že kupuješ RAMky do notebooka - SODIMM.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    34

    Citace Původně odesláno od eraser
    Identickými parametrami získaš nejaké to percento záruky, že daný modul sa využije naplno a nebude spôsobovať problémy, napr. ak by bol podtaktovaný (tu je pravdepodobnosť konfliktov veľmi nízka), prípadne zredukovaný timing, atď.

    Ďalej zvoľ lepšieho výrobcu a nezabudni, že kupuješ RAMky do notebooka - SODIMM.
    jj,to je jasne
    mozno vyskusam toto:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29065
    nemaju tam 266ky....je tam moznost konfliktu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele mech13
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    5,779

    Citace Původně odesláno od bigtom
    jj,to je jasne
    mozno vyskusam toto:
    http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29065
    nemaju tam 266ky....je tam moznost konfliktu?
    podiv se do diskuze

    Prodam 2 kusy | od: David Šach
    Prodam 2 kusy, 256 MB, 266 MHz, CL2

    Re: Prodam 2 kusy | od: David Šach
    Muj email: david.sach@atlas.cz
    22.10.2006
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. HP compaq nx6125 - ramka
    Od devil84 v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 16-04-2012, 16:04
  2. DDR2: Bude pasovat tato RAMka ?
    Od )aguar v sekci Operační paměti
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-06-2010, 09:42
  3. Deska Procesor Ramka
    Od onlinecheater v sekci PC - archiv
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-09-2006, 07:50