Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Sekanie PC pri hrani hier

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    31

    Zdravím. Mam problem pri hrani hier mi asi po cca 3-5 min zacne sekat hra. Stlacim esc pockam asi 2 min a hra frci dalej (robi to pri kazdej hre) a nakoniec pc zamrzne uplne. Dva krat som preinstaloval XPecko a teraz som nainstaloval vistu, ale stale to iste. Predtym mi PC slapalo v poriadku. Vo viste mi mam nastaveny slidebar kde mi ukazuje zatazenia PC a ked hra zacne sekat procesor pracuje na 100%.

    PC:
    Zak. doska ASUS A8V VM SE
    Procesor: AMD Athlon 3500+ 64 socket 939
    Ram: 1280MB
    Graf.: MSI GeForce NX8600GTS 256MB
    HDD: SEAGATE 250GB 7200rpm 16MB SATA2 ST3250624AS

    Diky za pomoc...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Nefro
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    223

    A aké tam máš teploty keď ti to začne sekať? možnože sa to len prehrieva.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Jaký máš teploty na grafice a na procesoru? Nepřehřívá se ti jeden z nich - např. přehřívající procesor by se začal automaticky zpomalovat a to by mohlo bejt to sekání...

    edit: Nefro, byls rychlejší, ehhhhhh......... chíp.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Napiš ty teploty. A ještě jak máš větranou skříň.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co máš za zdroj ? Výrobce a výkon nebo model.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér Avatar uživatele MichalU
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    69

    Nesposobuje ti to nejaky neziaduci proces resp. nemas tam virus ?
    Viem ze 3x preinstaloval win ale mozno ma nejaky stiahnuty program a stale ho na ten win nainstaluje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    6

    Zdravím. Mám podobný problém se svým Sapphire Toxic Radeonem HD3870. V každé náročnější 3D hře se mi, přesně jak píše zakladetel threadu, po pár minutách hra zasekávat a zase zrychlovat ( není synchronní zvuk atd ... třeba v Assasins Creed ). Je to nepříjemné, protože takto jedoucí hra, kdy se takto "seká" vcelku pravidelně, je nehratelná. Za zmínku stojí asi to, že GPU jede zcela potichu a jen ve hrách o sobě dává tušit hlasitějším hučením větráku. Když kuknu na teplotu ( Everest Ultimate ) píše okolo 65-67°C.

    PC: Gigabyte GA-MA790X-DS4, AMD X2 3800+, 2Gb dual DDR2, zdroj Xillence Gaming Edition 700W, Sapphire Radeon HD3870 Toxic 512Mb DDR4 PCI-E 2.0, dobře větraný case.

    Zkoušeno několik Catalystů na GPU bez jakéhokoliv zlepšení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od K-o-J-a-K Zobrazit příspěvek
    ...
    Zkus AMD Dual-Core optimizer.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    6

    Ahoj. Prográmek jsem stáhnul, ale asi jsem LAMA, pač jsem jej naistaloval, ale nějak mi to nejde spustit, resp. prostě po spuštění se nic nestane. V readme píší něco o "right click on system tray" takže jsem pochopil správně, že by se mělo něco spustit a běžet na pozadí s ikonou sys tray, ale neděje se tak ... ( ?? ) :-\ :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Jen spusť Setup, nainstaluj to a restartuj, spouští se to automaticky se startem počítače. Pak zkus nějakou gamesu.
    Jo, pro jistotu bych nainstaloval i nejnovější ovladač na CPU

    Mimochodem, ten tvůj zdroj nic moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    31

    Citace Původně odesláno od grapherX Zobrazit příspěvek
    Napiš ty teploty. A ještě jak máš větranou skříň.


    Teplota procesora 49stupnov a grafiky 45stupnov... teplotu som pozeral a wiem, ze to nie je tym...
    ale mam neznackovy zdroj 600w...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Tohle ale asi nejsou teploty pri zatezi ..
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    6

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček
    Mimochodem, ten tvůj zdroj nic moc
    Co tím myslíš nic moc ?? Naopak si myslím, že ten zdroj je zatraceně dobrý. Tady máš podrobné parametry. Tichý, výkonný, spousta větví ...

    Jinak chlape díky za TIP!!! Vypadá to, že Optimizer zabral. Trhání je pryč, zatím jsem tedy zkoušel jen jednu hru kde mi to dělalo a ta je OK ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od K-o-J-a-K Zobrazit příspěvek
    Co tím myslíš nic moc ?? Naopak si myslím, že ten zdroj je zatraceně dobrý. Tady máš podrobné parametry. Tichý, výkonný, spousta větví ...

    Jinak chlape díky za TIP!!! Vypadá to, že Optimizer zabral. Trhání je pryč, zatím jsem tedy zkoušel jen jednu hru kde mi to dělalo a ta je OK ....
    Xilencery jsou shity Nesmis se divat na popisky u prodejcu podivej se do testu ..
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    2

    ahoj. Ja mam uplne rovnaky problem, všetky náročnejšie hry mi začnu v určitych intervaloch sekat. Skúšal som nainštalovat novy CPU driver aj AMD dual core optimizer, ale nepomohlo.
    HW: Zdroj SAGA+ 450Watt, zakladovka ASUS M3A78-EH, AMD Athlon X2 6000+(3.0GHz), ADATA 2GB dual kit, GAINWARD HD4850 512MB DDR3
    Ani reinštalacia XP a catalystov nepomohla.
    Teplota CPU 49°C, MB 46°C a grafiky 78 až 80°C
    PC je uplne novy, nema ani 2dni
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Sekanie
    Od eto2 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 28-04-2014, 20:08
  2. Sekanie hier a zvuku v nich
    Od Snajper2 v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 64
    Poslední příspěvek: 01-11-2013, 18:26
  3. Sekanie hry
    Od andrejus v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-01-2012, 12:16
  4. Novy PC - Sekanie Windowsu
    Od tomco3131 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 57
    Poslední příspěvek: 25-05-2008, 16:09