Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Vista business 32 bit

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Dobrý den, mám originálni Visty business 32 bit. Můj problém je v tom, že nelze přehrávat stream radio. Zkoušel jsem to na IE7 i na Mozille, vždycky napíše, program přestal pracovat a bud ho ukončí nebo restartne prohlížeč. Setkal se někdo s takovým to problémem? děkuji a s pozravem marek
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Jediný podobný problém co jsem řešil byl, že při nahrání pluginu od Adobe pro flash mi při přechodu na stránku spadl firefox. Pomohl update. Nápověda "Zkontrolovat aktualizace". Jinak Business jsou na tom co se týče můltimédií dost blbě. http://www.microsoft.com/cze/windows.../n/choose.mspx
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele cool.user
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,891

    Citace Původně odesláno od xmarek Zobrazit příspěvek
    Jinak Business jsou na tom co se týče můltimédií dost blbě.
    Pokud si to myslel v souvislosti s inet radiem tak to je blbost prvni tridy. Business jsou urceny do firemniho prostredi, proto je pochopitelne ze neobsahuji WMC a WMM a podobny multimedialni blbosti ktery na pracovnim pc neocenis, ale to neznamena ze by byli nejak omezeny co se prace s multimedii tyce.

    Citace Původně odesláno od marekg Zobrazit příspěvek
    Dobrý den, mám originálni Visty business 32 bit. Můj problém je v tom, že nelze přehrávat stream radio. Zkoušel jsem to na IE7 i na Mozille, vždycky napíše, program přestal pracovat a bud ho ukončí nebo restartne prohlížeč. Setkal se někdo s takovým to problémem? děkuji a s pozravem marek
    Osobne bych to videl na nejaky problem s wmp plugine, takze:

    1) hod odkaz na nejake radio kde ti to sleti
    2) wmp funguje regulerne? (respektive uz si ho spustil?)
    3) kdyz zkopirujes link stream radia a das ho samotne otevrit ve wmp nebo winampu tak vse funguje ok?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Pokud jde ulozit na disk soubor typu winamp palylist file vše je v pořádku.
    Problém je třeba na strance: http://www.hitradioorion.cz/index.ph...kissmorava.cz/,
    http://www.fajnradio.cz/index.php... Ted jsem si všimnul, že veškerý ty český rádia jsou spojeny se strankou
    http://www.abradio.cz/. Když teda dám třeba orion přesměruje to na abradio a pak to spadne. Zkoušel jsem to i přes wmp přes link: http://www.abradio.cz/player.php?kod=22&quality=asx128 v tom si nejsem jistý jestli je ta adresa správna zkopiroval jsem to tesne pred tim nez mi okno s radiem spadne.
    Jinka wmp funguje v pořádku co se týče mp3, video funguje ,jak který, hlási chybu:

    This problem was caused by Morgan Multimedia Stream Switcher, which was created by Morgan Multimedia.

    Morgan Multimedia Stream Switcher is a codec. A codec is software that is used to compress or decompress a digital media file, such as a song or video. Media players and other programs use codecs to play and create digital media files.

    Todle mi až tak nevadí na filmy používám jiný přehrávač. děkuja za nápady s pozdravem Marek
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele xmarek
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1,689

    Citace Původně odesláno od cool.user Zobrazit příspěvek
    Pokud si to myslel v souvislosti s inet radiem tak to je blbost prvni tridy. Business jsou urceny do firemniho prostredi, proto je pochopitelne ze neobsahuji WMC a WMM a podobny multimedialni blbosti ktery na pracovnim pc neocenis, ale to neznamena ze by byli nejak omezeny co se prace s multimedii tyce.
    Net radio s tím vůbec nesouvisí . Mám namysli absenci WMC a WMM. Co mi vadí je absence možnosti přehrávaní DVD bez přítomnosti DVD player-u. Jinak co se týče Vist B tak mě poslední dobou tak pily krev, že bez ohledu na to, že jsem je zaplatil jsem je dal pryč. O kvalitě tohoto systému bych mohl vydat knihu.

    Mimochodem jaké firemní prostředí měl Mrkvosoft namysli? SP1 byla akorát k zlosti.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    VIDEO v wmp fuguje díky skvělé nápovědě stačilo je přepsat:
    Rename the file (for example, change the name to mmswitch.ax.old). Remember the file name so you can enable it later if you need to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    2

    Zřejmě pomohli aktualizace, protože tedka všechny servry, které mi nejely fungujou...
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Windows Vista: SNMP a Vista Business
    Od Dusty007 v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 10:48
  2. Microsoft Office: Vista business word 2003 nejde
    Od dzandra v sekci Kancelářské balíky
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 07-02-2009, 23:26
  3. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 24-10-2008, 14:16
  4. Jyky Vista? Ultimate?Business?Home Premium?
    Od tuananhcz v sekci OS Windows
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 17:51
  5. Je libo zdarma aktivace Windows Vista Business?
    Od Architect v sekci Aktuality
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 10-12-2006, 12:22