Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 36 z 36

Téma: PC nelze zapnout

  1. #31
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    Citace Původně odesláno od kkkamil Zobrazit příspěvek
    No chtěl bych 400Wattový, ale fakt nepotřebuju nějaký šílený...

    Aby byl kolem těch 700-800 Kc
    v tom pripade bych volil toho fortona 400w gln je za 885kc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele adolfik
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    238

    jestli nechceš litovat investoval bych tak 1200 Kč do zdroje. Poslední dobou Fortron degradoval na uroveň Eurocasu. Zrovna doma mím teď Fortrona FSP350-60GLN a docela mi vadí pískání a jeho měkkost (napětí pomalinku začíná se zmenšovat)
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wolf007
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    664

    Citace Původně odesláno od adolfik Zobrazit příspěvek
    jestli nechceš litovat investoval bych tak 1200 Kč do zdroje. Poslední dobou Fortron degradoval na uroveň Eurocasu. Zrovna doma mím teď Fortrona FSP350-60GLN a docela mi vadí pískání a jeho měkkost (napětí pomalinku začíná se zmenšovat)
    je to o 235kc vice ale vyplati se to ... http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V4000HZ7
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    25

    Tak novy zdroj je uz koupeny a zapojeny! Pri te prilezitosti jsem cele PC dukladne procistil, jelikoz tam byly velke nanosy prachu, takze jsem musel par veci odpojit, vycistit a znovu zapojit...

    Ale dalsi problem: po zapnuti PC nenabootoval system. PC normalne najede a po uvodni obrazovce se nic nezobrazi, jenom cerna obrazovka. V BIOSu mi vsechny disky detekuje, kdyz zkousim na disk sahnout tak se toci, takze napajeni je asi v poradku. Normalne kdyz nejde nabootovat, nebo neni disk zapojeny tak to pise hlasku Boot failed, ale u me nic, jen cerna obrazovka. Nevite cim to je?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    257

    To může bejt řadou věcí - zkusil bych nabootovat z instal. CD, popř. reinstalovat (tomu se asi nevyhneš, pokud nebudeš věřit v náhodu ). Pokud instalace proběhne v klidu, pak by to snad poškození HW být nemělo (v opačném případě to může být řadič, deska, GK - podle příznaků).
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Citace Původně odesláno od kkkamil Zobrazit příspěvek
    Ale dalsi problem: po zapnuti PC nenabootoval system. PC normalne najede a po uvodni obrazovce se nic nezobrazi, jenom cerna obrazovka. V BIOSu mi vsechny disky detekuje, kdyz zkousim na disk sahnout tak se toci, takze napajeni je asi v poradku. Normalne kdyz nejde nabootovat, nebo neni disk zapojeny tak to pise hlasku Boot failed, ale u me nic, jen cerna obrazovka. Nevite cim to je?
    Zkus odpojit všechno, co není třeba po nastartování (disky, mechaniky...), nech jen CPU, VGA, jednu RAMku a zkus to, jestli proběhne celý POST. Možná je vadný nějaký disk/kabel apod. a neproběhne celý POST, jen úvodní fáze a pak výzva k vlezu do BIOSu.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. Problémy s PC (HW/SW): nelze zapnout PC
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-03-2014, 10:36
  2. Nelze zapnout PC
    Od Uhlak v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 31-01-2014, 07:52
  3. Windows XP: Nelze zapnout PC
    Od kenor v sekci OS Windows
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 15-06-2011, 10:22
  4. Nelze zapnout PC :(
    Od dakty v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 23-07-2010, 17:43