Schválení ntb
Zdravím,
do 3 týdnu si kupuji notebooka. Mám už vybráno. Mohli by jste mi říc na něj svůj názor, popřípadě, jestli někdo už má s ním zkušenosti. Byl bych moc rád. Nebo jestli mi někdo doporučí jinej. Nebudu se zlobit. Předem moc děkuji.
Tady je ten můj: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Když jsem si vybíral, tak jsem chtěl, aby měl tyto parametry:
- přehrát 1080p
- 2GB RAM
- slušná výdrž baterie
- neporuchový
- cena max. 15 000 Kč
Splňuje tyto požadavky? Díky
do 3 týdnu si kupuji notebooka. Mám už vybráno. Mohli by jste mi říc na něj svůj názor, popřípadě, jestli někdo už má s ním zkušenosti. Byl bych moc rád. Nebo jestli mi někdo doporučí jinej. Nebudu se zlobit. Předem moc děkuji.
Tady je ten můj: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Když jsem si vybíral, tak jsem chtěl, aby měl tyto parametry:
- přehrát 1080p
- 2GB RAM
- slušná výdrž baterie
- neporuchový
- cena max. 15 000 Kč
Splňuje tyto požadavky? Díky
Lenovo jsou dobré NTB, do patnácti tisíc je to ideální volba. Ale počítej, že je to černá, hranatá krabička...design žádný...:)
O design mi nejde. Je mi hlavně o to, aby to přehrálo 1080p.
Měl bych ještě jednu otázku, možná je to blbost.
Všimnul jsem si ovládání myši, tento model to má tahle:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale většina ntb to má takhle: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] V čem je rozdíl?
Všimnul jsem si ovládání myši, tento model to má tahle:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale většina ntb to má takhle: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] V čem je rozdíl?
:shut[QUOTE=venousx;153252]O design mi nejde. Je mi hlavně o to, aby to přehrálo 1080p.
Všimnul jsem si ovládání myši, tento model to má tahle:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale většina ntb to má takhle: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] V čem je rozdíl?[/QUOTE]
No tam máš ten "čudl" kterým hejbeš máš to jako "konec obyč. tužky" dáš na to prst a jedeš nevím jak jinak to popsat. A u ostatnich NTB máš tu plošku po které jezdíš prstem a kurzor se ti hejbe. Problém bych neviděl ani v jednom, koupíš myš buď malou nebo velkou a problém vyřešen.
Btw. Jinak Lenovo velmi dobrá volba.
Všimnul jsem si ovládání myši, tento model to má tahle:[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] ale většina ntb to má takhle: [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] V čem je rozdíl?[/QUOTE]
No tam máš ten "čudl" kterým hejbeš máš to jako "konec obyč. tužky" dáš na to prst a jedeš nevím jak jinak to popsat. A u ostatnich NTB máš tu plošku po které jezdíš prstem a kurzor se ti hejbe. Problém bych neviděl ani v jednom, koupíš myš buď malou nebo velkou a problém vyřešen.
Btw. Jinak Lenovo velmi dobrá volba.