NB na výšku
Zdravim
Potreboval by som poradit z vyberom NB na VS,
Zatial rozmýšlam nad:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nejake skusenosti s tymto NB?
cena max. do 17000,-Kč, ak sa bude dat aj menej :),
Vďaka
Potreboval by som poradit z vyberom NB na VS,
Zatial rozmýšlam nad:
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nejake skusenosti s tymto NB?
cena max. do 17000,-Kč, ak sa bude dat aj menej :),
Vďaka
No, je to podle parametrů hodně hezká mašinka, a pokud jde o značku, jedna Toshiba mi už více než 3/4 roku jede bez škobrtnutí skoro každý den. Celkem dost se mi tebou uvedený model líbí.
Podle parametrů vypadá v pohodě a toshiby jsou docela držáky - aspoň teda v mém okolí jsem moc problémů s toshibami nezaznamenal ( možná jen štěstí :) ).
Možná bych ti doporučil poohlédnout se po nějakém menším notebooku. Mohl bys docela ocenit něco lehčího a mobilnějšího ( ono to takhle moc nepřijde, ale i půl kila navíc je docela znát ) - např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
S MSI notebooky teda osobní zkušenosti zatím nemám, ale obecně je lidi hodnotí docela dobře.
Možná bych ti doporučil poohlédnout se po nějakém menším notebooku. Mohl bys docela ocenit něco lehčího a mobilnějšího ( ono to takhle moc nepřijde, ale i půl kila navíc je docela znát ) - např. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste], [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] nebo [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
S MSI notebooky teda osobní zkušenosti zatím nemám, ale obecně je lidi hodnotí docela dobře.