Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: jaky zdroj???

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    skladal sem se sestavu a potreboval bych poradit se zdrojem co mam v pc nacpane je na obrazku(kdybych na neco zapomel nebo by neco nesedelo prosim napište mi o tom)
    PS: dekuju za odpoved
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 123.JPG 
Zobrazení: 152 
Velikost: 64.3 KB 
ID: 6404  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Salamander
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    6,242

    by tebou vezmu desku na chipseru P45 - treba http://www.alfacomp.cz/php/product.p...40004000000IHN

    zdroj by to chtelo nejlepe http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V41NKHZ7

    nebo http://www.alfacomp.cz/php/product.p...4008O0V41NKH3L

    a grafiku byt tebou radsi vezmu ATI Radeon HD 4850
    btw: z jakyho obchodu to beres ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    beru to z http://www.softcom.cz/ co sem se dival je tam levnejc nez na alfe
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No ta sestava je dost špatně vyvážená. Drahý procesor, jen 2Gb ram, špatný disk..

    Když vezmu tu cenovou hladinu kterou sleduješ, vzal bych

    E7200, 4Gb ram (2*2), Deska může zůstat, ale raději DS3 nebo DS3L. A rozhodně jiný disk, Samsung F1 320Gb (stojí litr a výkonem je uplně jinde).

    Zdroj vezmi Corsair VX450
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    takže cela sestava by mela vypadat nejak tato
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 321.JPG 
Zobrazení: 143 
Velikost: 78.7 KB 
ID: 6406  
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    No zdroj si přidal dobrej.. ale disk a 2gb ram tě bude brzdit mnohem víc než když vezmeš slabší procesor. Naco 400,- za zvukovku, opravdu poznáš rozdíl proti integrované? A pro jistotu si tam nahodil zcela nesmyslně drahou desku

    Desku vyměnit za EP35 DS3,
    Disk vyměnit viz výše.
    paměti A-Data 4Gb

    Procesor samozřejmě můžeš nechat, ale když budeš potřebovat tisícovku ušetřit, tak to je ta správná položka
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 22-08-2008 v 19:31
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    tohle bylo poskladane nez sem si precetl to co si mi napsal ty

    tak takhle by to asi melo cely vypadat
    este musim vymenit desku
    Naposledy upraveno uživatelem NooB_cz: 22-08-2008 v 19:42
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    tak hotovo sestavu bych mel nebo este neco zmenit
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 654.JPG 
Zobrazení: 141 
Velikost: 74.1 KB 
ID: 6409  
    Naposledy upraveno uživatelem NooB_cz: 22-08-2008 v 19:47
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Paráda Takhle to můžeš objednat.
    Dalo by se zapracovat na hlučnosti chlazení (case+jiné chladiče na CPU+GPU nebo aspon větráček do case kdyby se ti podařilo zjistit jaký dozadu pasuje rozměr) ale to je víceméně estetická záležitost. A dala by se zvolit výkonější (ale taky dražší) grafická karta. A tak bychom mohli jít do nekonečna
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    to je fakt ze se takle da uvazovat do nekonecna a diky za rady dost mi pomohly
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    Hezká (r)evolouce

    ...skříň bych vzal alespoň COOLERMASTER Elite 330, sice je o stovku dražší, ale je o něco těžší a alespoň dáš dozadu i dopředu 120mm fan pro chlazení a to se může v budoucnu hodit
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    uz prosim zapomente, ze existuje takovy srot jako je Cooler Master ELITE" Vzdyt je to uplna mekoplecha sracka! Ted leti tohle: Yeong Yang Cetus 5601
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Jenže si zase uvědom, že se nehodí všude. Kromě toho, že teď tyhle case zdražily, tak se neprodávají v Alfě, Softcomu, CZC ani nikde v pořádných shopech. Znamená to tedy, že nekoupíš sestavu v celku, ale musíš to drobit. Připočti k tomu tedy ještě stovku poštu a čekání, protože zdá se nejsou zrovna skoro nikde skladem. Takže je sice dobrá, to nikdo nepopírá, ale někdy se vyplatí spíš vzít to co je naráz se zbytkem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor / Poděs SHW Avatar uživatele ICEBOSS
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,652

    to se teda bohuzel nevyplati, zvlast, pokud si to sklada sam... k dostani jsou do 2 dnu, to je v pohode. a zdrazily na 1000 kc, to je fakt hruza, protoze by se vyplatily i za 1500.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    19

    Vyskytl se problem potreboval bych tu setavu o neco slevnit mohl by mi nekdo poradit. Jak ta sestavu vypada je uvedeno vyš
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Jaky zdroj?
    Od all_in v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 17-07-2013, 01:02
  2. Jaky zdroj?
    Od T0m4sek v sekci Zdroje
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-06-2010, 23:20
  3. Jaký zdroj?
    Od jeninicicek v sekci Zdroje
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 10-09-2009, 16:45
  4. jaký zdroj?
    Od gillx v sekci Zdroje
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 18-08-2009, 19:16
  5. Jaký zdroj?
    Od Prso v sekci Zdroje
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 15:27