Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Nefunkčnost internetových rádií a TV

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    101

    Zdravím, chtěl bych Vás požádat o radu, nejdou mi totiž žádná internetová rádia a ani TV :-( (ani v Mozile či IE7). Když chci spustit třeba Očko a dám play, tak se chvíli stránka načítá a pak se objeví nápis připraven, ale nic se neděje... Přitom třeba videa z youtube mi jdou!
    Předem díky za radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    nejspis ti budou chybet kodeky
    pripadne mas moc starou verzi media playeru
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kevin00
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    10,149

    Do Firefoxu musíš nainstalovat pro Media Player kodek, je ke stažení na jejich stránkách ( https://addons.mozilla.org/cs/firefox/browse/type:7 ). pro IE Ti neporadím, nepoužívám, ale mělo by stačit myslím rozchodit WMP a mělo by to jet. Je dobrý mít nainstalovaný ještě RealPlayer
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    101

    No tak jsem si stáhnul ty kodeky, ale přesto mi internetový rádia ani TV nejdou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW Avatar uživatele kane.shw
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    1,238

    ...asi je to hloupost když už to nejede ve dvou prohlížečích , ale zkus třeba ještě i Operu.

    Kodeky jsi instaloval jaké? Jaký máš operační systém? Nemáš náhodou samostatnou zvukovku a k tomu ještě i integrovanou na základní desce? Zkoušel jsi K-Lite Mega Codec Pack (v4.1.7)? Před jejich instalací, ale odinstaluj všechny ostatní kodeky, co už máš nainstalované.

    Máš možnost udělat novou instalaci OS? Třeba na nějaký rezervní disk?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Odkud se pripojujes ? Nehlida te nejaky kerio nebo neco ? Co pouzivas za firewall?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    101

    Mám jen integrovanou zvukovku... asi před třemi měsíci mi internetová rádia a TV šla, takže si myslím, že to v připojení k internetu nebude. Jo a firewall používám ten, co je v Eset smart security. Můj os: Visty business. Teď jsem odstranil všechny starý kodeky a nainstaloval K-lite mega codec pack a stejnak to nejde :-(
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    101

    ... jinak nyní jsem si stáhnul Operu, ale v ní to taky nechodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Withman
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,366

    Zkus na chvíli vypnout Eset Smart Security a poté vyzkoušet, zda videa fungují.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    101

    Tak jsem vypnul Eset smart security, ale problém to nevyřešilo. Tak já už nevím, co s tím může být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    v opere zadej
    Kód:
    opera:plugins
    a posli nam co ti to vypsalo
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Nejde ti to ani přímo v Media Playeru, když zkopíruješ adresu videa a otevřeš to v něm ?

    ZKusil bych aktualizovat ovladače zvukové karty

    Opera myslím standardně VMW nepřehraje, ta chce plugin, což jsou myslím asi dvě dynamické knihovny Ale tady není v tomto problém, protože video se už inicializuje, ale pak dál nepřehrává. Ta videa jsou co, flash nebo WMV apod. ? Teoreticky by to mohl rozes*at nějaký daslší super update Flash playeru, jako to udělala verze 9.0, po které to začalo padat na procesorech bez SSE instrukcí
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    101

    Po zadání opera: plugins jsem obdržel toto:
    Zásuvné moduly
    Microsoft® Windows Media Player Firefox Pluginapplication/asx
    video/x-ms-asf-plugin
    application/x-mplayer2
    video/x-ms-wm wm
    audio/x-ms-wma wma
    audio/x-ms-wax wax
    video/x-ms-wvx wvx
    video/x-ms-wmv wmv,wmx
    video/x-ms-asf asf,asx
    application/x-ms-wmp
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\np-mswmp.dll

    Windows Genuine Advantageapplication/WGA-plugin
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\npLegitCheckPlugin.dll

    Mozilla Default Plug-in*
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\npnul32.dll

    RealPlayer(tm) G2 LiveConnect-Enabled Plug-In (32-bit) audio/x-pn-realaudio-plugin rpm,ra,ram,rm
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\nppl3260.dll

    RealPlayer Version Pluginapplication/vnd.rn-realplayer-javascript rpj
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\nprpjplug.dll

    Shockwave Flashapplication/futuresplash spl
    application/x-shockwave-flash swf
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\NPSWF32.dll

    Yahoo! activeX Plug-in Bridgeapplication/YahooActiveXPluginBridge
    C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins\npyaxmpb.dll

    Adobe Acrobatapplication/pdf pdf
    application/vnd.adobe.xdp+xml xdp
    application/vnd.adobe.xfd+xml xfd
    application/vnd.fdf fdf
    application/vnd.adobe.xfdf xfdf
    C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\Browser\nppdf32.dll
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    101

    ... a když to otevřu přímo v media Playeru, tak to hodí tuhle hlášku:
    Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor. Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo v počítači není nainstalován požadovaný kodek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od zvoniva1 Zobrazit příspěvek
    ... a když to otevřu přímo v media Playeru, tak to hodí tuhle hlášku:
    Program Windows Media Player nemůže přehrát soubor. Přehrávač pravděpodobně nepodporuje tento typ souboru nebo v počítači není nainstalován požadovaný kodek.
    hmmm zajimavy mediaplayeru chybi kodeky ikdyz je mas naistalovany

    napada me reseni oklikou naistalovat vlc to zvlada prehravat audio/video taky a kodeky nepotrebuje

    http://www.videolan.org/vlc/download-windows.html

    pri instalaci musis zaskrtnou mozilla plugin do firefoxu a opery se natahne sam(kdyz ne tak se Program Files\VideoLAN\VLC\npvlc.dll prekopiruje do slozky plugins)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nefunkčnost sítě po probuzení ze spánku
    Od Gouranga v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-11-2014, 22:37
  2. Tečky na úvodním screenu + nefunkčnost Windows
    Od De Aar v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 10-12-2011, 19:50
  3. DVD, mechanika, čím ověřit ,,nefunkčnost´´?
    Od jeninicicek v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 09-01-2010, 13:09
  4. XP PRo zmena poctu internetovych pripojeni
    Od matyyy v sekci OS Windows
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-01-2008, 19:38
  5. srovnani cen internetovych obchodu i notasy
    Od noine v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-09-2006, 00:55