Imho myslí redukci napájení PCIe....
tak už jsem doma...strčil jsem do karty klasický PCIe napájení ale nic se nezměnilo... :-((
všechny větráky se točí,disk chroupe naprázdno páč na něm samosebou nic neni :-) ale monitor se prostě nerozsvítí...už fakt nevim....hlavně jsem v práci navíc nechal foták jak sem pospíchal domu...
Co tam mas za zdroj ?
Pokiaľ by bol problém v prídavnom napájaní, funkčná grafika by o tom dala vedieť. Ak však nejde žiadny výstup - môže byť mŕtva od výroby(aj keď to sa mi zdá málo pravdepodobné, ale stáva sa).
Skús zresetovať bios a ak máš možnosť, vyskúšaj tú grafiku v inom počítači.
Naposledy upraveno uživatelem Deee-aN: 23-08-2008 v 22:46 Důvod: edit
Nic ve zlým!
Tou citací jsem chtěl jen upozornit na to, že v případě, že by tenhle konektor nepřipojil, počítač nenaběhne. Což, jak tazatel píše výše (už začínám básnit), není tento případ.
IMHO, vzhledem k tomu, že tazatel už pár počítačů složil - a to s nejvyšší pravděpodobností dobře -, zapojení má v pořádku, všechno ostatní jede a jediný problém je, že se signál z GPU nedostane do monitoru, je ta karta na reklamaci.
P.S.: myslím, že kdyby se karta přehřívala, tazatel by to vzhledem ke svým zkušenostem zjistil. Určitě si ověřil i bezvadný stav propojovacího kabelu GPU-monitor.