Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 22

Téma: Nelze spustit PC

  1. #1
    Nováček Avatar uživatele Mates.Dv
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    34

    Prosiiim o pomoc! Kdyz zapnu pocitac, tak se mi ukaze jenom obrazek, kde je orazek vyrobce zakladni desky a nic vic. A pri zapnuti pocitac pipne jen jednou. Drive pipal 2x. Nechal sem ho takto asi cca 10 min a nic. zkousel sem se dostat pres tuto obrazovku do Biosu a nejdeto. Dík za kazdou radu! Omluvte nizkou kvalitu fotky...nemam mobil na foceni
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: fddf.JPG 
Zobrazení: 98 
Velikost: 19.8 KB 
ID: 6411  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW / Pilot TMF Avatar uživatele grapherX
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    891

    Proveď ClearCMOS. BIos by se měl zpamatovat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček Avatar uživatele Mates.Dv
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    34

    Díík za radu, ale jak to mam spustit, kdyz se nedostanu do windowsu??? :-D
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Mates.Dv Zobrazit příspěvek
    Díík za radu, ale jak to mam spustit, kdyz se nedostanu do windowsu??? :-D
    Na toto musíš otevřít počítač a dostat se dovnitř. Na desce jsou většinou piny - drátky které propojkou spojíš a vymažeš bios. Když tgak napiš přesný typ desky kouknem po manuálu a navedeme.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    217

    Mělo by to být popsané v manuálu k základní desce,většinou se jumper jmenuje CLEAR CMOS,bývá často blízko baterky nebo biosu.

    Nad baterkou jsou piny pro clear cmosu,jmenuje se to :CLR_CMOS,ale je to jen příklad,nevíme jakou máš základní desku.
    Naposledy upraveno uživatelem alliens_labs: 23-08-2008 v 12:00 Důvod: doplnění
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    S OS to nemá nic společného

    Najdi příslušný jumper (je tam popisek) na desce (zřejmě kolem CMOS baterie) a s vypnutým zdrojem ho na chvíli přepoj z pozice 1-2 do 2-3 a zase zpátky.

    ADD// tak teochu pozdě
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 23-08-2008 v 12:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček Avatar uživatele Mates.Dv
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    34

    No tak to vas budu muset zklamat, no ten pocitac je asi tak 5 let stary a nevim, jestli najdu nejaky manual, nebo neco tomu podobnyho. Jinak kde by ty dratky tak meli byt???
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Mates.Dv Zobrazit příspěvek
    No tak to vas budu muset zklamat, no ten pocitac je asi tak 5 let stary a nevim, jestli najdu nejaky manual, nebo neco tomu podobnyho. Jinak kde by ty dratky tak meli byt???
    Mezi pozicema pro karty jsou písmenka a asi i číslice . (videokarta, modem, zvukovka, síťovka)

    ty drátky by mněly bít vedle baterky - takový malý lesklý knoflík. Nebo když by ti to nešlo, odpoj počítač od elektriky a tu baterku vyndej. Ale musíš počkat delší dobu než propojovat piny - drátky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Klingacikx
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1,551

    môže to vypadať takto http://www.dansdata.com/images/133aboards/cmos360.jpg
    alebo http://images.planetamd64.com/athild...ear_CMOS-2.jpg
    a ak nie tak vytiahni na chvíľu baterku a potom ju tam znova vráť
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček Avatar uživatele Mates.Dv
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    34

    Tak zkousel jsem to najid. Ale bez uspechu. Tak sem se to pokusil nafotit, aby ste mi to dyztak mohli popsat. To co je v krouzku bych rekl ze je tam zminena baterie. (zkousel sem ji vyjmout a nejako to nejde)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: DSC01184.JPG 
Zobrazení: 155 
Velikost: 39.5 KB 
ID: 6420   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: sdsdsdds.JPG 
Zobrazení: 152 
Velikost: 35.2 KB 
ID: 6421  
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Mates.Dv Zobrazit příspěvek
    Tak zkousel jsem to najid. Ale bez uspechu. Tak sem se to pokusil nafotit, aby ste mi to dyztak mohli popsat. To co je v krouzku bych rekl ze je tam zminena baterie. (zkousel sem ji vyjmout a nejako to nejde)
    Správně, je to baterie. Pokud budeš chtít vyjmout baterii, tak malým šroubováčkem opatrně odtlač tu západku směrem od středu baterie a nehterm ji podeber. Jinak deska je MSI (výrobce) KT Delta (typ). Du hledati
    Naposledy upraveno uživatelem astec: 23-08-2008 v 15:39 Důvod: panebože ta čeština a překlepy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    tady maš na ni recenzi

    http://www.svethardware.cz/recenze-m...a-s-kt600/8216

    Kurňa já jsem kůň jak se to dá spojit??
    Naposledy upraveno uživatelem astec: 23-08-2008 v 12:36 Důvod: Blbost autora
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček Avatar uživatele Mates.Dv
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    34

    Tak lidi moooooooc vam dekuju!!! Problem vyresen!!!! jeste jednou dik!! Uspesne sem vydal tu baterii!
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele astec
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    1,830

    Citace Původně odesláno od Mates.Dv Zobrazit příspěvek
    Tak lidi moooooooc vam dekuju!!! Problem vyresen!!!! jeste jednou dik!! Uspesne sem vydal tu baterii!
    Není zač. Přijďte zase

    P.S. Neděkuj, pošli švestky... v lahvičce :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Když už jsi to rozdělal, tak bys tam mohl i trochu vysát ne ? Ten chladič na procesoru vypadá hrozně. A ukliď si kabely, inspiraci můžeš hledat v http://www.svethardware.cz/forum/showthread.php?t=17103
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Nelze spustit PC
    Od sol098 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2011, 08:37
  2. PC nelze spustit
    Od Kloub v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 02-11-2010, 21:53
  3. Nelze spustit PC
    Od StOs v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-04-2010, 20:30
  4. nelze spustit NB
    Od Mates.Dv v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-10-2009, 23:52
  5. Nelze spustit PC
    Od Divique v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-07-2009, 13:39