Leadtk DTV2000H
Zakoupil jsem TV kartu Leadtek DTV2000H a mám následující problém. Kartu jsem měl v PC a normálně jsem naladil Tv i rádio. Po přeinstalování OS Vista (i předtím to jelo ve Vista) mi nelze naladit žádný TV program. Rádio normálně hraje. Nainstaloval jsem nový ovladač ze stránek Leadteku, ForceWare jest 175.19, kodeky Vista Codec Pack.
Předtím byl již OS nainstalovaný a pak jsem přidal TV kartu - vše v pořádku. Pak jsem přeinstaloval OS na jiný HDD a TV karta již byla v PC a od té doby to nejede. Nemohlo by to být tím ? To je asi blbost.
Děkuji za jakoukoliv pomoc
Předtím byl již OS nainstalovaný a pak jsem přidal TV kartu - vše v pořádku. Pak jsem přeinstaloval OS na jiný HDD a TV karta již byla v PC a od té doby to nejede. Nemohlo by to být tím ? To je asi blbost.
Děkuji za jakoukoliv pomoc
[quote]
kodeky Vista Codec Pack.
Předtím byl již OS nainstalovaný a pak jsem přidal TV kartu - vše v pořádku. Pak jsem přeinstaloval OS na jiný HDD a TV karta již byla v PC a od té doby to nejede.
[/quote]
Zbav se toho CodecPacku., a to tak, aby na něj nezůstala vzpomínka ani v registrech dat.
I když idealní by teda bylo, vyjmout tv kartu a znovu udělat novou instalaci Windows. Bez nijakých "blbůstek", pouze to, co tam musí být v základu. Potom zasunout tv kartu a provést instalaci (idealně tu, která tam byla původně - těch ovladačů je několik, a ze zkušeností vím, že ne každý "pasuje" do všeho)
Mělo by to pak šlapat. S různými CodecPacky velmi opatrně. Dovedou solidně nenávratně zbourat dosavadní funkční nastavení.
kodeky Vista Codec Pack.
Předtím byl již OS nainstalovaný a pak jsem přidal TV kartu - vše v pořádku. Pak jsem přeinstaloval OS na jiný HDD a TV karta již byla v PC a od té doby to nejede.
[/quote]
Zbav se toho CodecPacku., a to tak, aby na něj nezůstala vzpomínka ani v registrech dat.
I když idealní by teda bylo, vyjmout tv kartu a znovu udělat novou instalaci Windows. Bez nijakých "blbůstek", pouze to, co tam musí být v základu. Potom zasunout tv kartu a provést instalaci (idealně tu, která tam byla původně - těch ovladačů je několik, a ze zkušeností vím, že ne každý "pasuje" do všeho)
Mělo by to pak šlapat. S různými CodecPacky velmi opatrně. Dovedou solidně nenávratně zbourat dosavadní funkční nastavení.
Odinstaluj software k te karte (Nejlepe pomoci your unninstaleru ktery odebere i klice z registru a promaze veskere slozky ktery po sobe program zanechal) Potom vlez do spravce zarizeni najdi tam ten tuner dej odinstalovat a zaskrtni "odstranit software ovladace tohoto zarizeni". Restart. Vloz cd s driverama a plikaci a pomoci autorunu zvol novou instalaci .. tusim se to tam jmenuje Install software and drivers .. po instalaci driveru te to vyzve k restartu a po tom restartu se jeste doinstaluje pvr ..
Pokud jsi při přeinstalaci neměnil nic v "bedně" (?)
tak je řešení v ovladačích.
1/
Nejspíše ti tam při instalaci OS skočil nějaký default driver/reg.-záznam.
Vyndej kartu a odeber všechny sw s ní související.
a zopakuj instalaci tak jak jsi ji dělal prvé, po zakoupení karty .
2/
Možná se ti taky jinak poskládaly IRQ a i/o porty a karta je v konfliktu s jiným zařízením.
pomůže buď položka "reset .." v menu biosu, položky PnP, v každém je to trochu jinak.
Nebo ruční konfigurace.
tak je řešení v ovladačích.
1/
Nejspíše ti tam při instalaci OS skočil nějaký default driver/reg.-záznam.
Vyndej kartu a odeber všechny sw s ní související.
a zopakuj instalaci tak jak jsi ji dělal prvé, po zakoupení karty .
2/
Možná se ti taky jinak poskládaly IRQ a i/o porty a karta je v konfliktu s jiným zařízením.
pomůže buď položka "reset .." v menu biosu, položky PnP, v každém je to trochu jinak.
Nebo ruční konfigurace.