Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 13 z 13

Téma: Diablo 2 x rozlišení

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    26

    Ahoj. Nevíte někdo jestli je možno pomoci nějakého patche nebo editování souboru nebo pomocí něčeho jiného zvýšit původní rozlišení (640 x 480) alespoň na 1024 x 768? Existuje nějáký způsob? Na zahraničních serverech něco o tom píšou, ale v tom se nevyznám. Poraďte někdo, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Musíš nainstalovat datadisk Lord of Destruction. Pak to lze zvednou na 800x600, ale víc ne.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele Maximus12
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    768

    Taky jsem po tom nedávno koukal, ale nezadařilo se, resp. zadařilo, když se nahrál LoD tak na těch 800x600, ale víc se nepovedlo a snad ani nejde. Nepřišel sem na to teda..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Citace Původně odesláno od Maximus12 Zobrazit příspěvek
    Taky jsem po tom nedávno koukal, ale nezadařilo se, resp. zadařilo, když se nahrál LoD tak na těch 800x600, ale víc se nepovedlo a snad ani nejde. Nepřišel sem na to teda..
    800x600 je max. Myslím, že to je akorát. Hra je 2D (i když tam je perspektiva a má podporu DirectX), tím pádem čím větší rozlišení, tím je vše titěrnější, ale zas máš větší rozhled. Byl to dobrý tah od vývojářů, protože původních 640x480 bylo hrozné.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    26

    Tady v tomto článku http://www.edgeofnowhere.cc/viewtopi...7eb81912b716aa píšou něco o vyšším rozlišení a postupu jak na to, ale mě se to nepovedlo. Můžete se na to někdo mrknout? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    A co ten Injector.zip, jak tam má ten odkaz na RapidShare. Stáhnul jsi to?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    26

    Ten jsem stáhnul. Rozumíš tomu postupu?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Chtělo by to možná lepšího angličtináře než já. Co ten Injector.zip? Obsahuje soubor Inject.exe? Pravděpodobně ho asi nakopíruje do složky s Diablem, pak píše spustit hru a vstoupit do Chatlobby (asi chatovací místnost) a spustit ten Inject.exe. Pak začít hru a klasicky v menu změnit rozlišení, tak nevím. Taky to moc nechápu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    26

    Obsahuje. Takhle jak si to napsal jsem to už několikrát zkoušel a nic. Taky mi není jasný to chatlobby. Chápu to jako chat ve hře.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    5. Press ESC -> Options -> Graphic Options -> Change from 800x600 to 640x480 -> You got 1280x1024
    Sakra tohle to jsem nějak přehlédnul. Píše, že musíš změnit rozlišení z 800x600 na 640x480 a budeš mít 1280x1024. Tím pádem musíš mít stejně nainstalovaný datadisk Lord of Destruction.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    26

    Ten už mám dávno nainstalovaný, jinak by nešlo měnit rozlišení. Kdo ví jestli to není nějaký fake.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Obyvatel SHW Avatar uživatele Sikil79
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    435

    Tady to taky řešili, tak se na to mrkni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    26

    To už jsem si taky pročítal, zkoušel, ale rozlišení nic. Ale díky za tip.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Diablo 2
    Od trodas v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 27-03-2018, 04:07
  2. Diablo III
    Od 16cmfan v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 29-04-2012, 23:07
  3. Diablo 3 beta
    Od hanx v sekci Počítačové hry
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 21-04-2012, 10:01
  4. AplusCase El Diablo
    Od TECon v sekci Skříně
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-08-2008, 17:15