Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Nejde zvuk, pls help čím to ?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Když si chci něco přehrát vyskočí tato hláška This system does not have sound devices or devices does not installed properly......v čem by moh být problém ?
    Bedny tam zapojený nemám ale když je tam dám nepomůže to, prostě to nejde
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Nemáš tam zvukovou kartu nebo nejsou nainstalovány její ovladače. Stáhni si ovladače ze stránek výrobce a naisntaluj je...

    Co je máš za sestavu (hlavně tu ZK) a OS ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    nejsi to ty s tou novou sestavou jak sme vcera ladili ty kabely ? Musis nainstalovat drivery najdes je na cd od zakladni desky nainstaluj vsechny ovladace kere tam jsou pouzij pruvodce ktery se ti spusti autorunem. Tedy pokud se jedna o zvukovku na desce
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Zvukovku mám integrovanou, deska :Gigabyte EP45-DS3. OS mám XP Home a pls na tom 2.pc nemám net neměl bys tip kde je můžu stáhnout ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    nejsi to ty s tou novou sestavou jak sme vcera ladili ty kabely ? Musis nainstalovat drivery najdes je na cd od zakladni desky nainstaluj vsechny ovladace kere tam jsou pouzij pruvodce ktery se ti spusti autorunem. Tedy pokud se jedna o zvukovku na desce
    JJ psal jsem an icq neodepisovals :-( ...no dal jsem tam CD a dal express instalation ci tak nějak takže se to vše nainstalovalo a několikrát restartovalo a od té doby to nějak blbne (např nejdou hry které šly)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Budou na CD s ostatními ovladači k desce. Nainstaloval jsi je vůbec ?! Doporučuji si pořádně přečíst manuál.

    Jinak je nejlepší stáhnout nejnovější ovladače ze stránky výrobce.

    Používej EDIT !
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Pockej pockej nejak nechapu ten postup tys prvne hral hry a pak teprve si instaloval drivery ? Jeste me napada ze by taz vukovka mohla byt vypnuta v biosu ale to se mi nezda defaltne byva zapnuta
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    30

    Nainstaloval jsem všechyny ovladaček k základce expres instalací...nakonec jsem to chtěl nechat na zítra ale pak to po úporné snaze vyřešil fotřík, údajně tobylo na cd ke grafice což by mě v životě nenapadlo....
    Takže už to je ok díky všem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    A jéje...máš nějaký Radeon HD co ? Nainstalovaly se tam očividně drivery na integrovaný zvuk na VGA. Ve správci zařízení je potřeba zvuk na grafice zakázat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    14

    takze mam tu problem podobny akorat kdyz chci nainstalovat ovladac pro zvuk jako to official od realteku tak me to hne d ze zacatku napise :během spusteni instalacniho programu doslo k chybe (-500: 0x8000ffff)
    zkontrolujte zda byl dokoncen predchozi instal. program a zda byly ukonceny ostatni aplikace .
    Kód chyby: -5005 : 0x8000ffff
    Informace o chybě:
    >Kernel\KernelMedia.cpp (95)
    >SetupDLL\SetupDLL.cpp (1494)
    pAPP:Realtek High Definition Audio Driver
    PVENDOR:Realtek Semiconductor Corp.
    PGUID:f132af7f-7bca-4ede-8a7c-958108fe7dbc


    ...dal sem express instal a napalo me to ze vsehnco je nainstalovano....stahl sem uz nejolik verzi ovladacu a porad nic
    jo jinak mam :GA 965P-DS3P
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nejde mi zvuk
    Od pikina24 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-08-2011, 07:43
  2. nejde zvuk
    Od hudson161 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 31
    Poslední příspěvek: 15-07-2010, 13:31
  3. Nejde zvuk
    Od Venca555 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 19-06-2009, 22:05
  4. Nejde mi zvuk
    Od Pepe999 v sekci Zvukové karty a kodeky
    Reakcí: 20
    Poslední příspěvek: 18-10-2008, 18:41
  5. nejde zvuk
    Od haniccka v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 22-11-2007, 19:12