Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: jak mít na monitoru a lcd tv totožný obraz ve stejnou chvíli?????

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravím, psal jsem podobné téma do grafických karet ale nikdo mi neporadil, tak snad budu mít štěstí v této sekci.

    Nedaří se mi propojit pc s monitorem a lcd tv(sony 40w4000) tak abych měl zároveň na obou přístrojích totožný obraz.

    Musím prý zapnout v ovladači graf. karty ,,mirrors". Ale nikde jsem to nenašel.

    Běží mi to pouze v dualview, takže myší mohu plynule přejíždět mezi tv a monitorem ale to nijak zvlášť nepotřebuju.


    Chci mít v jednu chvíli na tv i monitoru totožný obraz!!!!! Jak na to?????
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,011

    V ovládacích panelech nvidie najít nview display settings nebo display->setup multiple displays a zvolit clone. Pak si můžeš hrát s rozlišením, protože buď poběží TV v moc vysokém (příp vůbec) nebo monitor v moc nízkém.

    S ATI neporadím
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    U ati staci zapnout vynutit zjisteni tv a pak ve spravci zobrazeni aktivovat s tim ze chces klonovat .. nejsem si ted jistej jetsli u klonu jde nastavit ruzna rozliesni ... Pouzivam rezim rozsireni.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    126

    A akú máš kartu nVidia, alebo Ati? Ja som si tiež minule pripájal k PC televízor 32V4500 a všetko sa dá nastavť (karta 8800 gts). Pri clone budeš mať,ale aj rovnaké rozlíšenie.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Mám ATI Radeon Xpress 1250. Zatím mi to chodí tak že ve vlastnostech zaškrtnu pole: Rozšířit plochu i na další zařízení(nebo tak něco) ale je to právě jenom to že přejíždím myší z monitoru do tv. Potřeboval bych podrobný návod co otevřít na co kliknout abych tuto funkci vypnul a nahradil dvěma totožnými obrazy na monitoru i tv.

    Potřeboval bych prostě to že když zapnu pc, tak se mohu rozhodnout jestli pustím monitor nebo tv a bude tam automaticky obraz a nebudu muset pořád přenastavovat pc.

    Jestli bude někdo tak hodný a napíše podrobně návod jak na to, moc mi to pomůže (OS winxp) ATI
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    No nedas rozsirit ale klonovat .. viz obrazek
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: ati.jpg 
Zobrazení: 153 
Velikost: 73.9 KB 
ID: 6653  
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od pas!k Zobrazit příspěvek
    No nedas rozsirit ale klonovat .. viz obrazek
    Blbý je že já v tomhle okně nemám na výběr nic jinýho než rozšířit na další zobrazovač (nebo jak to tam píšou)

    Takže asi pořídit lepší grafiku co?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Nemáš jen staré ovladače ? Jakou máš verzi Catalyst ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SHW Avatar uživatele -HoNY-
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    568

    Je zapnuto jednoduché nebo pokročilé nastavení?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Se mnou je to právě těžký. Nevím co je catalyst, nepoznám jestli mám staré ovladače. Takže si asi sám nepomůžu a budu si muset pozvat domů nějakého ajťáka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198



    Catalyst je balík ovladačů pro grafické produkty AMD (dříve ATi). Obsahuje ovladače pro integrované i dedikované grafické karty, pro karty All-in-Wonder a některé další ovladače plus Catalyst Control Center, což je to rozhraní co vidíš na obrázku.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2008
    Příspěvků
    5

    Citace Původně odesláno od Pavel Boček Zobrazit příspěvek


    Catalyst je balík ovladačů pro grafické produkty AMD (dříve ATi). Obsahuje ovladače pro integrované i dedikované grafické karty, pro karty All-in-Wonder a některé další ovladače plus Catalyst Control Center, což je to rozhraní co vidíš na obrázku.
    A jak se ve svém pc dostanu do tohoto okna? Nebo se dá stáhnout nějaký program, který umožňuje tahle všechna nastaveni?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SHW Avatar uživatele robky
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    3,218

    Citace Původně odesláno od machete Zobrazit příspěvek
    A jak se ve svém pc dostanu do tohoto okna? Nebo se dá stáhnout nějaký program, který umožňuje tahle všechna nastaveni?
    Klikni pravým na plochu a v menu by si mal mať CCC, poprípade poklepaním na červenú ikonu ATI vedľa hodín. Ak ani tam nemáš nič, tak Start - programy - Ati(alebo CatalystControlCenter ?)
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SHW Avatar uživatele pas!k
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    3,894

    Citace Původně odesláno od machete Zobrazit příspěvek
    Blbý je že já v tomhle okně nemám na výběr nic jinýho než rozšířit na další zobrazovač (nebo jak to tam píšou)
    No prave to okno kde to nastavujes je ten control center Kdyz se dostanes do tohoto okna ses v nem
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nefunguje obraz na externím monitoru
    Od silentsight v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 28-12-2012, 20:54
  2. modro-fialovy obraz lcd monitoru
    Od esetik v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-01-2011, 13:29
  3. pc najede ale neukaže se obraz na monitoru
    Od xixaoo27 v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 15:23
  4. Nejede obraz na monitoru
    Od Michael987 v sekci Intel - procesory a základní desky
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 07-06-2008, 17:08
  5. Obraz monitoru celý do růžova
    Od Biges v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 05-04-2008, 22:50