Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: Stream procesory

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    9

    Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký vliv mají na výkon Grafické karty stream procesory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    Citace Původně odesláno od Chromečka Zobrazit příspěvek
    Zdravím, chtěl bych se zeptat, jaký vliv mají na výkon Grafické karty stream procesory.
    Asi takový jaký má motor vliv na výkon auta
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    9

    Takže grafická karta ATI HD 3870 X2 je horší než ATI HD 4850 ??? 3870 X2 ma 320 stream procesoru a 4850 jich má 800
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SHW Avatar uživatele mstejska
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    2,919

    Cim vice tim lepe. Zalezi take na tom co jednotlivy stream processor dela. Stream processor u ATI ma jiny vykon nez stream processor NVidie, protoze kazdy stream processor obsahuje jine jednotky a v ruznem poctu. Nejlepe se podivej na nejaka schemata.

    Rozdily ve vykonu jsou samozrejme i mezi jednotlivymi generacemi. (Optimalizace, lepsi vyrobni process atd.)
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 31-08-2008 v 20:45 Důvod: sloučeno, příště použij tlačítko "EDIT" sakra, při 160+ postech už bys to mohl vědět..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SHW
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    2,545

    Citace Původně odesláno od Chromečka Zobrazit příspěvek
    Takže grafická karta ATI HD 3870 X2 je horší než ATI HD 4850 ??? 3870 X2 ma 320 stream procesoru a 4850 jich má 800
    2x 320
    horsi: ano i ne, jak kdy, jak kde
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Taktovat se bude ? Jestli ne, stačí P5Q nebo možná i Gigabyte GA-EP35-DS3; místo E8200 vezmi E8400, stojí skoro stejně, pokud se bude taktovat stačí E5200. Na to Freezer 7 nebo rovnou Extreme. Fortron Epsilon určitě NE, vezmi Corsair VX450 nebo spíš Enermax Pro82+ 425 W. Paměti A-DATA Vitesta 4GB dual, skříň je papírová, spíš vezmi třeba Yeong Yang Aquarius XX-5604 Disk WD6400AAKS nebo Samsung F1 640 GB. Monitor bych osobně bral W2042T nebo už rovnou Smasung 2032W.

    K takové sestavě bych pak vzal HD 4850 a Accelero S1+Nexus 120ka k tomu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    9

    Myslím že je zbytečné dávat ram 4 GB když Vista 32-bitu propusti jen 3.14 GB pameti
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Pořád lepší jak 2 GB, hlavně pro Vistu, obzvláště když teď stojí tak málo. No jak chceš, klidně kup i 2 GB, ale rozhodně nějaký A-DATA Vitesta kit, ne tuto hrůze Zeppelin jeden modul bez chladiče...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    9

    Dobrá a mohl by jste, tady poskládat sestavu za 24 000 i s motinorem (chtel bych nechat ten LG)

    a pokud možno a by to šlo obědnat z Alfacomp.cz
    Naposledy upraveno uživatelem speedsnail: 31-08-2008 v 20:47 Důvod: sloučeno, příště použij tlačítko "EDIT" thx. je vpravo dole u každého tvého příspěvku
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Smeli
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,511

    SESTAVY se řeší jinde!!!

    @PB - najednou nic nehlásíš? Někdo ti umazal tlačítko s vykřičníkem?

    @Chromečka - stream procesory jsou hodně různé, především co se architektury týče (ačkoli například RV770 vychází z RV670, byli SP upraveny). Takže, pokud chceš vyřešit celou sestavu, založil si vlákno v příslušné sekci a tam můžeš vesele pokračovat (pokud nemáš další otázky ke GK).
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Smeli: nebudeš tak hodný a nepřesuneš to ;) Dík moc.

    Pokud se to bude objednávat komplet v Alfě, tak takhle. Skládat se doufám bude vlastnoručně, neboť Alfa tam má ještě asi 1k za složení.

    Pasivní blok, co je v Acceleru S1 určen na VRM, je potřeba ručně říznout napůl, aby to na kartu padlo :)

    [IMG]http://www.pretaktovanie.sk/obr/chladice/vga/test_biker/accelero_s1_19.jpg[/IMG]
    [img]http://www.svethardware.cz/forum/imagehosting/7148248b80282229f5.jpg[/img]
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: kosik.PNG 
Zobrazení: 275 
Velikost: 190.4 KB 
ID: 6681  
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 31-08-2008 v 21:19
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér Avatar uživatele Čárls
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    179
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Chromečka Zobrazit příspěvek
    Dobrá a mohl by jste, tady poskládat sestavu za 24 000 i s motinorem (chtel bych nechat ten LG)

    a pokud možno a by to šlo obědnat z Alfacomp.cz
    monitor radši 22" než 20" to je bída, osobně mám LG L226W

    //Edit by Smeli: Čárls a Zenom nechť za další OT očekávají kartu
    Naposledy upraveno uživatelem Smeli: 05-09-2008 v 06:35
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Procesory: Deska a 8 a 6 jádrové procesory.
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 25-10-2014, 19:58
  2. PC na hry, stream
    Od Eurys v sekci Chci doporučit sestavu/notebook
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 01-02-2013, 19:06
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-02-2009, 16:52
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-02-2009, 20:11
  5. Procesory: Moderní procesory Intel, AMD
    Od Neregistrovaný v sekci Poradna
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 16-10-2008, 16:57