Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 25 z 25

Téma: Nový PC

  1. #16
    Starousedlík SHW / Pilot TMF Avatar uživatele HiLow
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    1,006

    Treba takhle :
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    9

    pekná sestava
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Citace Původně odesláno od Chromečka Zobrazit příspěvek
    case se mi líbí, ale co s tím chladičem GK vždyť tam je aktivní chladič od výrobce ne??
    Ano je, ale je v zátěži dost hlučný. Pokud ti hluk nevadí, nemusíš ho brát. A nebo ho můžeš vyzkoušet a později dokoupit. To samé platí o chladiči na CPU. Nicméně je to pár stovek a rozdíl v teplotě i hlučnosti je značný (navíc pak můžeš taktovat, když budeš někdy chtít)

    Jinak obě sestavy jsou téměř totožné. Já bych ale bral 22" LCD (když jsou za tyhle dobrý ceny). Pro mě je 20" Wide moc drobná a rád sedim od monitoru dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    9

    a co kontrast jaky to ma vliv na obraz
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Co máš proti této mé sestavě, že se zase dáváš jakousi svoji, kterou stejně všichni nahradí sestavou téměř totožnou jakou jsem stvořil já ?

    http://www.svethardware.cz/forum/att...1&d=1220209471

    525W Enermax je naprosto zbytečný. Raději lepší desku a chladič na procesor...

    Pro ostatní: můžete mi prosím dát jediný slušný argument pro to, proč x86-32 systém, když stojí stejně jako x86-64 a dáváte tam 4 GB RAM ?

    Ad monitor - doporučil bych LG W2242T, ale žadatel chce W2052V, tak
    Naposledy upraveno uživatelem Pavel Boček: 01-09-2008 v 22:30
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Moderátor Avatar uživatele speedsnail
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,982

    Nevím žes dělal nějakou sestavu, tuhle jsem tu před chvílí vytáhl z paty.
    Jo a 525W tam je proto, že autor chtěl dokoupit CF (rozmluveno) nebo HD4870x2 - zatím se nevyjádřil v tom smyslu, že je to jinak. Takže rezerva pro dvoučipovou grafiku.
    A 64b systém tam samozřejmě mám..

    A jestli LG nebo samsung bych řekl že je fuk. Snad jen samsung má tu záruku na 0 vadných bodů (jinak obojí za stejnou cenu, 22" s DVI)

    Ještě nějaké připomínky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    No čim je větší kontrast, tim je větší obraz kontrastnější :-)
    (větší rozdíl jasu černý a bílý). Zajdi si někam do datartu. mironetu nebo kde maj monitory vystavený a porovnej si to, todle je dost subjektivní....

    32 bit systém třeba proto, že nemusí mít podepsaný drivery? Nebo že je těch driverů víc?
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Banned Avatar uživatele Pavel Boček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    4,198

    Speed: Jo, sry, u tebe x86-64 Vistu vidím (ne že bys to měl zrovna přehledné ). Nevidím důvod pro x86-32, nějaké řeči o problémech a nekompatibilitě jsou jen povídačky, X86-32 a x86-64 verze Vist jsou na tom s problémy asi tak obě stejně.

    Sestavu už bych tak nechal, zdroj v pohodě utáhne i HD 4870. Na sestavě jsou úplně jiné věci, kam by se dalo investovat, než výkonná VGA. Na monitor s rozlišením 1680×1050 je HD 4850 myslím dostačující. Maximálně bych se podíval, jestli se to nedá postavit o pár korun levnější v Softcomu.

    CrossFire nemá cenu a HD 4870 X2 vůbec ne, opět se jedná pouze o vycházení z toho, že karta je momentálně to nejrychlejší, bez hlubších znalostí problematiky, zkombinované s dalšími povídačkami lidí, kteří tomu rozumí asi stejně (nikoho nechci urazit, je to prosté konstatování faktů).
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    9

    ještě bych potřeboval poradit jak vyndat ten stávající chladič na GK a dát tam ten pasiv
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    4,042

    Odšroubuješ starej a dáš tam novej. Neni to nic složitýho. Většinou je to šroubkama na rubu karty (Acellero určitě). Jen nezapomenout utřit čip grafiky od teplovodivý pasty a máznout tam novou (tu bys měl dostat s acelerem).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Novy HDD
    Od Queedo v sekci Storage (úložná zařízení)
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 10-09-2012, 19:07
  2. Nový PC
    Od Roman008 v sekci PC - archiv
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 14-08-2009, 23:10
  3. Nový Hdd
    Od hydrovany v sekci Problémy s PC (HW/SW) a řešení
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 02-06-2009, 21:46
  4. Nový PC
    Od robotic v sekci PC - archiv
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 24-08-2008, 12:11