Favicon Svetmobilne.cz  Svět mobilně Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 28 z 28

Téma: Kolik wattů a jakou značku!

  1. #16
    Starousedlík SHW Avatar uživatele wizaard
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    932

    Takže, jak už tu bylo psáno, alespoň 400W "značkovější" zdroj (Fortron by měl za těch pár peněz stačit).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    47

    Citace Původně odesláno od boboco
    Všechny tři jsou dobrý, ten Fortron v "v modré úpravě" je drahej jen kvůli designu, jinak je to normální Fortron 400W, který se dá pořídit levněji. Všechny tři zdroje Ti tu sestavu utáhnou, ten ASUS neznám, ale nemyslím, že by si společnost ASUS nechala pošramotit pověst výrobou nekvalitních zdrojů. Jinak tohle je asi nejlevnější varianta jakou bys mohl koupit:
    http://www.jeste-levneji.cz/default....ta=26014715532

    ale lepší by byl:
    http://www.az-shop.net/inshop/script...p?kat=20913203

    Jinak zvaž odkud budeš nakupovat, ne všechno je na CZC levné...:
    http://www.jeste-levneji.cz/default....ta=26014715532
    No tak ten Fortron 500w za AZ shopu vypadá jako nejrozumější volba s ohledem na budoucnost! Díkes za odkaz!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od DHride
    No tak ten Fortron 500w za AZ shopu vypadá jako nejrozumější volba s ohledem na budoucnost! Díkes za odkaz!
    Nemáš zač, musíme si pomáhat
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    47

    Tak a jsem tu znova! Vybral jsem nakonec tenhle zdroj i zfinančních důvodů http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39592 a chci se zeptat páč budu sám stavět PC poprvý jestli to má všechny náležitý konektory apod. na tuhle sestavu! C2D 6400, deska Gigabyte, 1* sata disk, dvr rw, grafika radeon x1950pro, 3*větrák na skříni! Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od DHride
    Tak a jsem tu znova! Vybral jsem nakonec tenhle zdroj i zfinančních důvodů http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39592 a chci se zeptat páč budu sám stavět PC poprvý jestli to má všechny náležitý konektory apod. na tuhle sestavu! C2D 6400, deska Gigabyte, 1* sata disk, dvr rw, grafika radeon x1950pro, 3*větrák na skříni! Dík
    Zdroj to zvládne, jen podle mých informací nemá tenhle Fortron PCI-E (6pin) konektor. Ke grafice jsi nejspíš dostal redukci 2x MOLEX --> 1x PCI-E. Ty dva Molexy je doporučeno připojit každej na jinou 12V větev, ale to je už jen detail
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od Smeli
    Kalkulačky brát spíš s rezervou
    no mne vypocitalo 465 W na sestave :
    C2D 6300@2,8 GHz,7600GT,2x512MB Corsair TwinX 800MHz CL5,3 disky,1 mechanika,ASUS p5B Deluxe a mam zdroj 400W Fortron Blue Storm II a ve skutecnosti mam odber neco kolem 300W
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Starousedlík SHW
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    3,015

    Citace Původně odesláno od DHride
    Tak a jsem tu znova! Vybral jsem nakonec tenhle zdroj i zfinančních důvodů http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=39592 a chci se zeptat páč budu sám stavět PC poprvý jestli to má všechny náležitý konektory apod. na tuhle sestavu! C2D 6400, deska Gigabyte, 1* sata disk, dvr rw, grafika radeon x1950pro, 3*větrák na skříni! Dík
    Ten zdroj mám doma a maximální spokojenost! Můžu doporučit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od popo_1
    no mne vypocitalo 465 W na sestave :
    C2D 6300@2,8 GHz,7600GT,2x512MB Corsair TwinX 800MHz CL5,3 disky,1 mechanika,ASUS p5B Deluxe a mam zdroj 400W Fortron Blue Storm II a ve skutecnosti mam odber neco kolem 300W
    300W - v maximální zátěži CPU i GPU. Mám velmi podobnou sestavu, ale jen s jedním HDD a pokud je člověk na netu, prostě jen používá Windows, je odběr včetně LCD monitoru pod bezpečně pod 150W. Se třema diskama budeš asi na těch 150W.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od boboco
    300W - v maximální zátěži CPU i GPU. Mám velmi podobnou sestavu, ale jen s jedním HDD a pokud je člověk na netu, prostě jen používá Windows, je odběr včetně LCD monitoru pod bezpečně pod 150W. Se třema diskama budeš asi na těch 150W.
    jj myslel sem v plne zatezi ale proste ta kalkulacka to vypocitala absolutne spatne
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od popo_1
    jj myslel sem v plne zatezi ale proste ta kalkulacka to vypocitala absolutne spatne
    jo, ty kalkulačky ale jedno využití mají - aspoň se člověk zasměje
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by stačil zdroj Fortron 400W na tuto sestavu:
    C2D E6600, P5B Deluxe, 2GB ram, Ati X1950XTX 512Mb.
    Děkuji za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Čestný člen Avatar uživatele boboco
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    2,226

    Citace Původně odesláno od Alfonz
    Ahoj, chtěl bych se zeptat zda by stačil zdroj Fortron 400W na tuto sestavu:
    C2D E6600, P5B Deluxe, 2GB ram, Ati X1950XTX 512Mb.
    Děkuji za odpověď...
    Uff, no teoreticky by to zvládnout měl, ale s ohledem na Tvou grafiku, bych vzal raději něco silnějšího. Spíš Fortron 500W.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    2

    Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Jakou značku notebooku preferujete?
    Od Intri v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 56
    Poslední příspěvek: 11-12-2013, 20:36
  2. Jakou značku/zdroj?
    Od Michal Koláček v sekci Zdroje
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 25-02-2011, 14:01
  3. Jakou značku/model notebooku na VŠ ?
    Od NNNTomas v sekci Notebooky a netbooky
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 15-09-2008, 17:14
  4. O jakou značku/model se jedná?
    Od Jimmyjek v sekci Skříně
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 11-05-2008, 22:34
  5. DDR2: Jakou značku ram?
    Od Daran v sekci Operační paměti
    Reakcí: 27
    Poslední příspěvek: 02-11-2007, 22:38